Fotbal international

Juventus pregătește înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo. Noua „perlă” a lui Santos, pe lista de transferuri

06.03.2020 | 08:45
Juventus pregateste inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo Noua perla a lui Santos pe lista de transferuri
ADVERTISEMENT

Kaio Jorge, atacant brazilian în vârstă de 18 ani, legitimat la Santos, ar fi pe lista de transferuri a lui Juventus pentru următoarea perioadă. Contractul jucătorului care i-a dat în fotbal pe Neymar sau Pele expiră în decembrie 2021, iar clauza de reziliere a înțelegerii s-ar ridica la 50.000.000 de euro.

Kaio Jorge, pe lista lui Juventus

Dacă în ultimii ani jucătorii care au impresionat în campionatul brazilian au ajuns la Real Madrid, Vinicius Junior și Rodrygo Goes fiind două dintre exemple, Juventus vrea să devină un concurent pentru „Los Blancos” pe piața braziliană și ar fi stabilit deja prima țintă de transfer.

ADVERTISEMENT

Englezii de la The Sun anunță că Kaio Jorge, atacant de 18 ani de la Santos, este dorit la Torino, după ce a reușit să impresioneze în ultima perioadă.

Kaio Jorge a câștigat la sfârșitul anului trecut Campionatul Mondial U17 cu naționala Braziliei, după o finală cu Mexic, în care a marcat o dată, iar evoluțiile de la Santos, pentru care a punctat în ultima partidă din Copa Libertadores, câștigată cu 2-1 împotriva argentinienilor de la Defensa y Justicia, i-au pus deja eticheta „noul Cristiano Ronaldo„.

ADVERTISEMENT

Juventus ar fi echipa interesată de Kaio Jorge, iar suma de transfer s-ar ridica la 50.000.000 de euro, clauza de reziliere a contractului fotbalistului cu Santos.

Înlocuitor pentru Higuain?

Juventus se bazează, pentru postul de atacant central, pe Gonzalo Higuain, 32 de ani, și pe Cristiano Ronaldo, 35 de ani, dar și Paulo Dybala poate ocupa poziția de numărul nouă la nevoie.

ADVERTISEMENT

Brazilianul Kaio Jorge ar putea fi înlocuitorul lui Higuain la Juventus. Contractul vârfului argentinian expiră în vara anului viitor, iar prestațiile din acest sezon, care nu s-au ridicat la cele reușite înaintea plecării, sub formă de împrumut, la Milan și Chelsea, i-ar putea convinge pe cei de la Juventus să nu prelungească înțelegerea.

  • 5 goluri a marcat Gonzalo Higuain în cele 22 de meciuri jucate în Serie A