Fotbal intern

Juventus și Manchester City s-au interesat de Octavian Popescu: “Begiristain m-a întrebat dacă e rudă cu Gică Popescu”

06.03.2021 | 11:50
Juventus si Manchester City sau interesat de Octavian Popescu Begiristain ma intrebat daca e ruda cu Gica Popescu
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, 18 ani, este considerat în acest moment cel mai bun produs de export al celor de la FCSB. Impresarul fotbalistului, Giovani Becali, spune că mai multe cluburi mari ale lumii și-au manifestat interesul. Txiki Begiristain, directorul sportiv al “cetățenilor”, s-a interesat dacă există vreun grad de rudenie între Octavian Popescu și Gică Popescu.

Giovani Becali spune că a fost sunat de Begiristain, dar că există interes și din partea lui Juventus. Un scouter al italienilor a fost prezent la București. Iar cei de la City își fac deja un dosar cu toate datele despre Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

“Octavian Popescu joacă meci de meci. Gigi mi-a zis că și dacă nu îl vindea pe Man, Popescu tot titular era. L-a luat, i-a făcut contract bun și e nelipsit din echipă. Scouter-ul de la Juventus a fost aici și l-a urmărit, apoi m-a sunat Txiki Begiristain (n.r. director sportiv la Manchester City).

Octavian Popescu a fost urmărit de un scouter al lui Juventus. Ce a întrebat directorul sportiv al lui City

Mi-a zis ‘e un puști Popescu în România acum, e neam cu Gică Popescu?’ I-am zis ‘băi, Popescu sunt 1.000.000 în România’. ‘Becali e numai unu?’, mi-a zis el. Cam așa ceva”, a povestit Giovani Becali la Digi Sport Matinal.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu este cotat la 350.000 de euro, conform Transfermarkt, dar cei de la FCSB speră că tânărul fotbalist va fi protagonistul celui mai scump transfer din România, peste recordul stabilit de plecarea lui Dennis Man la Parma.

Octavian Popescu a jucat 20 de meciuri în Liga 1 în acest sezon pentru FCSB. A marcat un gol, contra celor de la CSMS Iași, și a dat și șase pase de gol în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a fost titular în ultimele 11 partide disputate de FCSB în Liga 1. Ultima dată când nu a intrat în primul 11 a fost la victoria cu Universitatea Craiova, pe 18 decembrie 2020. Când a intrat în minutul 82.

Octavian Popescu a fost adus de FCSB în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova, unde era împrumutat de Regal București. Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru el.

ADVERTISEMENT

Cei de la Universitatea Craiova ar fi avut ocazia să îl păstreze pe jucător, dar nu i-au făcut un contract la nivelul la care dorea impresaul Giovani Becali. În vreme ce Gigi Becali i-a oferit 3.000 de euro pe lună.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT