Life

Kamara, declarații emoționante despre relația pe care o are cu fiica sa. Cum arată și cu ce se ocupă Stephanie

Kamara a făcut câteva declarații emoționante despre fiica sa din prima căsătorie. Într-o emisiune Tv, artistul a povestit ce fel de relație are cu tânăra în vârstă de 23 de ani.
21.01.2022 | 14:11
Kamara declaratii emotionante despre relatia pe care o are cu fiica sa Cum arata si cu ce se ocupa Stephanie
ADVERTISEMENT

Sunt puțin cei care știu că artistul are o fiica din prima căsătorie.

Acesta a vorbit destul de rar despre Stephanie Sara, dar a apărut alături de ea la mai multe evenimente.

În cadrul unui interviu, Kamara a dat detalii despre relația pe care o are cu fiica sa.

Kamara, declarații emoționante despre relația pe care o are cu fiica sa. Cum arată și cu ce se ocupă Stephanie

Kamara s-a căsătorit la vârsta de 23 de ani, și din acea relație are o fiică. A crezut că își va petrece toată viața alături de mama copilului său, dar lucrurile nu au ieșit cum și-a dorit, iar în final s-au despărțit. A avut însă mereu o relație bună cu fata sa.

ADVERTISEMENT

O lungă perioadă de timp a evitat să vorbească despre Stephanie Sara. Aceasta este o tânără foarte frumoasă, are 23 de ani și a moștenit o parte dintre calitățile tatălui său.

Artistul a făcut în cadrul unei emisiuni mai multe dezvăluiri emoționante despre relația pe care o are cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

“Când ea s a născut, imediat au venit alte responsabilități, totul a venit brusc. La 27 de ani am divorțat, din păcate! Nu ne mai înțelegem și nu avea sens să coexistăm pentru nimic. În prezent mă înțeleg minunat cu Stephanie.

Avem o relație foarte deschisă și povestim orice. Este minunată. O iubesc extrem de mult.”, a recunoscut artistul pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Tânăra este studentă la Facultatea de Arte, secția foto-video, dar este pasionată și de muzică Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr care îi este coleg.  Kamara este extrem de mândru de Stephanie Sara și recunoaște că aceasta îi seamănă destul de bine.

“Mereu i-am spus să aibă grija de ea! Ca și mine, are ciudățeniile ei. Face poze, montaje, ceva ce nu toată lumea înțelege. A ales cu cap tot ce a făcut”, a mai spus cântărețul.

ADVERTISEMENT

Stephanie Sara are o relație foarte bună cu Leon, fiul artistului din cea de-a doua căsătorie. De-a lungul timpului, Kamara a postat mai multe fotografii în care apare alături de copiii săi. De altfel, tânăra l-a însoțit și la câteva evenimente.

ADVERTISEMENT