Life

Karmen, despre absența tatălui său, Adrian Minune, în copilărie: ”M-am născut în lipsa lui”

Karmen, adevărul despre lipsa figurii paterne, Adrian Minune, când era mică. Ce a declarat cântăreața despre relația lor.
24.04.2023 | 21:00
Karmen despre absenta tatalui sau Adrian Minune in copilarie Mam nascut in lipsa lui
Karmen, adevărul despre lipsa figurii paterne, Adrian Minune, când era mică. Ce a declarat cântăreața. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra artistă în vârstă de 25 de ani, pe numele său real Silvia Claudia Simionescu, a vorbit fără perdea despre absența tatălui său, în copilărie. Vedeta s-a născut în lipsa lui, în data de 13 decembrie 1997, la București.

Karmen, adevărul despre lipsa figurii paterne, Adrian Minune, când era mică. Ce a declarat cântăreața

Karmen a spus adevărul despre lipsa figurii paterne, Adrian Minune, când era mică. Frumoasa brunetă a fost obișnuită de copil să nu-l aibă aproape pe tatăl său constant, fiind crescută mai mult de mama sa, Cati.

ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere era plecat adesea la evenimente prin țară și prin străinătate și din păcate, nu a luat parte la serbările de la școală ale fiicei sale. Cu toate acestea în prezent cei doi au o relație foarte solidă.

„A simți lipsa e puțin prea mult spus, pentru că m-am născut cu lipsa lui. Nu a fost o schimbare care să se întâmple la un moment dat, nu am fost obișnuită altfel, deci nu știu cum este să ai un tată prezent 100%.

ADVERTISEMENT

Da, câteodată mi-aș fi dorit să fie lângă mine la fiecare zi a mea, la fiecare serbare, la fiecare eveniment important din copilăria mea. Când nu a fost, atunci da, i-am simțit lipsa”, a mărturisit Karmen într-un interviu pentru revista viva.ro.

Karmen, sfaturi prețioase de la tatăl său

Karmen primește foarte multe sfaturi prețioase de la tatăl său, Adrian Minune, chiar dacă cei doi cântă stiluri muzicale diferite. Îndrăgita artistă colaborează cu o echipă diferită față de cea a interpretului de manele.

ADVERTISEMENT

Cântărețul o întreabă des pe fiica sa cu cine colaborează și ce oameni a mai cunoscut, mai ales atunci când se întâlnesc la studioul de înregistrare. În plan personal, frumoasa brunetă nu mai este îndrumată de familie.

În momentul de față, pentru că este mama și soție  nu mai este sfătuită de tatăl său. În plus, tânăra are deja 25 de ani și este capabilă să ia singură propriile decizii în această direcție. În carieră Adrian Minune încearcă să o țină într-o direcție bună, să nu fie păcălită.

ADVERTISEMENT

„Eu și soțul meu ne înțelegem foarte bine. Chimia dintre noi se vede și de la distanță, nu e ceva ce trebuie zis, iar tata a văzut lucrul acesta.  Tata și Bobo seamănă foarte mult, au foarte multe obiceiuri comune”, a mai adăugat Karmen, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: