Life

Kate Middleton a dezvăluit cum fac față copiii după moartea Reginei Elisabeta: “Prințul George înțelege, Louis mai puțin”

Kate Middleton a dezvăluit cum fac față copiii după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Mezinului familiei i-a fost mai greu să înțeleagă situația.
19.09.2022 | 11:34
Kate Middleton a dezvaluit cum fac fata copiii dupa moartea Reginei Elisabeta Printul George intelege Louis mai putin
Cum fac față copiii lui Kate Middleton deesului Reginei Elisabeta. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kate Middleton a dezvăluit cum fac față copiii ei și ai Prințului William la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Prințul Louis, mezinul familiei, încă pune întrebări.

Kate Middleton a dezvăluit cum fac față copiii după moartea Reginei Elisabeta

În cadrul recepției organizate pentru demnitarii Commonwealth-ului, înainte de înmormântarea Elisabetei a II-a, Kate Middleton i-a explicat lui David Hurley, guvernatorului general au Australiei că fiul ei cel mic, Louis, încă pune întrebări după decesul suveranei.

ADVERTISEMENT

Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, a întrebat-o pe mama lui dacă vizita pe care familia o face vara la Castelul Balmoral din Scoția, locul unde a murit regina, va fi în continuare la fel.

“Cel mai mic pune acum întrebări de genul: ‘Crezi că vom mai putea juca aceste jocuri când vom merge la Balmoral’ și lucruri de genul acesta, pentru că ea nu va fi acolo?”, a explicat David Hurley, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT

În schimb, fiul cel mare al Prinților de Wales, George (9 ani), “realizează acum cât de importantă a fost străbunica lui și ce se întâmplă”, a adăugat Hurley.

Prințesa de Wales a dezvăluit, săptămâna trecută, în timp ce saluta cetățenii veniți pentru a-i aduce un omagiu suveranei, că Prințul George “înțelege” decesul străbunicii sale, în timp ce frații lui mai mici, Charlotte (7 ani) și Louis, “mai puțin”.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a fost întrebată de o fiica unei femei din mulțime cum fac față cei mici situației. Soția Prințului William a spus că “se descurcă bine și sunt îngrijiți la școală”, după cum a declarat femeia respectivă.

Prințul George și Prințesa Charlotte vor merge în spatele sicriului Reginei Elisabeta

Prințul George și sora lui mai mică, Prințesa Charlotte, vor participa la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a. Micuții vor merge în spatele sicriului suveranei.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate mai sus, Prinții de Wales s-au gândit “îndelung” dacă aceasta ar fi o decizie bună.

Micuții au fost prezenți și la slujba de comemorare a străbunicului lor, Prințul Philip, de la finalul lunii martie. Astfel, Prințul William și Kate Middleton s-au gândit că ar putea face față și astăzi.

Cei doi vor merge în aceeași mașină cu mama lor și cu Regina Consoartă Camilla până la Westminster Abbey. Prințul Louis nu li se va alătura fraților lui. Dată fiind vârsta, părinții au decis ca acesta să nu participe la slujbă.

În plus, George și Charlotte vor lua parte și la ceremonia privată de la Capela St. George VI de la Castelul Windsor, care va avea loc la ora locală 19.30.

Elisabeta a II-a va fi înmormântată lângă soțul său, Prințul Philip. Ducele de Edinburgh s-a stins din viață în aprilie 2021.

Înmormântarea de stat a Reginei Elisabeta va începe la ora locală 11.00 (13.00 în România). Aceasta are loc la Westminster Abbey și vor participa mai multe nume mari din lumea politică.

ADVERTISEMENT