Life

Kate Middleton a încălcat de două ori într-o săptămână protocolul regal. Puțini s-ar fi așteptat la asta de la ea

Deși e un exemplu din multe puncte de vedere, Kate Middleton are și ea momente în care nu ține cont de protocolul regal.
03.10.2023 | 14:14
Kate Middleton a incalcat de doua ori intro saptamana protocolul regal Putini sar fi asteptat la asta de la ea
Kate Middleton a încălcat de două ori protocolul regal. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton este considerată un adevărat exemplu din multe puncte de vedere. La evenimentele regale este întotdeauna impecabilă, dar asta nu înseamnă că nu mai poate greși. Chiar săptămâna trecută a încălcat de două ori protocolul regal.

Kate Middleton a încălcat de două ori protocolul regal

Kate Middleton s-a integrat perfect în Familia Regală Britanică, spre deosebire de Meghan Markle, cu care a și avut probleme, de altfel. La evenimentele oficiale, Prințesa de Wales se descurcă exemplar, astfel că multă lume o îndrăgește.

ADVERTISEMENT

Soția Prințului William este considerată un exemplu, iar femeile se inspiră de la ea când vine vorba despre vestimentație, rutină de îngrijire a pielii sau chiar bune maniere, dar asra nu o face, totuși, perfectă.

Astfel că, săptâmâna trecută, Kate a încălcat de două ori protocul regal, reguli la care regretata Regina Elisabaeta a II-a ținea foarte mult și le voia respectate, dar pe care soția nepotului său nu le-a considerat de neclintit.

ADVERTISEMENT

Prima dintre ele ține de păr. Mai exact, miercuri, Kate Middleton s-a prezentat la un eveniment cu o coafură care a pus-o în valoare, un coc la spate și bretonul așezat astfel încât să-i încadreze chipul.

Deși potrivit pentru ea, nu ar fi fost deloc pe placul Reginei, deoarece, conform rânduielilor de la palat, femeile din Familia Regală trebuie să aibă podeoaba capilară perfect coafata de la rădăcină și până la vârfuri, scrie okmagazine.ro. 

ADVERTISEMENT

Prințesa a vorbit despre sarcina sa

A doua oară când Kate Middleton a încălcat protocolul a fost atunci când a ales să vorbească despre problemele întâmpinate în perioada în care a fost gravidă, deși Regina ar fi dezaprobat total acest comportament, căreia nu-i plăcea să se discute despre sarcină.

Prințesa a discutat cu un bărbat al cărei soții suferea de o afecțiune cu care s-a confruntat și ea, dându-i de înțeles că știe prin ce trece acum și îi pare rău. „A fost plăcut să o cunosc.

ADVERTISEMENT

Când i-am spus că soția mea are hyperemesis gravidarum, a fost sensibilizată. Puteai vedea o expresie de genul am trecut prin asta. Mi-a spus, ‘Am avut și eu asta, știu cum e’. A rezonat cu mine. Este o doamnă plăcută” a declarat Steve Ikebuwa pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT