Sport

Kim Clijsters a comentat conflictul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki: „Situația e complet diferită”

Simona Halep i-a dat o replică dură lui Caroline Wozniacki. Kim Clijsters, fosta stea a tenisului feminin, a comentat conflictul dintre cele două.
29.03.2024 | 05:00
Kim Clijsters a comentat conflictul dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki Situatia e complet diferita
Simona Halep i-a dat o replică dură Carolinei Wozniacki, însă Kim Clijsters e de acord cu daneza. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep a pus-o la punct pe Caroline Wozniacki, care nu a fost de acord cu faptul că fostul număr unu mondial a primit un wildcard la turneul de la Miami.

Simona Halep, contrazisă de Kim Clijsters: „Acești oameni nu ar trebui primească wildcard-uri”

Kim Clijsters este pe aceeași lungime de undă cu Wozniacki în ceea ce o privește pe Simona Halep: „Dacă cineva este testat pozitiv pentru că a luat ceva ca să devină o sportivă mai bună, atunci sunt sută la sută de acord cu Caroline.

ADVERTISEMENT

Dar situația lui Halep este complet diferită. Ea a fost testată pozitiv fără să știe că are acea substanță. Să ne aducem aminte ce a spus despre Sharapova în trecut.

Asta arată viziunea ei asupra dopajului. În mintea lui Halep, ea nu a trișat și eu cred asta”, a declarat belgianca la podcastul lui Andy Roddick.

ADVERTISEMENT

Halep i-a răspuns lui Wozniacki: „Să i se traducă, dacă nu înțelege”

Simona Halep a evitat să intre în conflict cu Wozniacki, însă le-a transmis un mesaj clar celor care o contestă: „Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”.

Toată această discuție a plecat de la declarației Carolinei Wozniacki: „În primul rând, mereu mi-a plăcut de Simona. Am avut o relație bună. Și în trecut am vorbit deschis despre ce cred în legătură cu dopajul. Ideile mele nu s-au schimbat.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toți. Nu mă refer direct la Simona, dar, dacă cineva trișează intenționat, dacă cineva a fost testat pozitiv…

Înțeleg de ce un turneu vrea un nume mare pe tablou, dar eu cred, și nu este un atac la cineva anume, că acești oameni nu ar trebui să primească wild-card-uri!

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să revii și a fost vorba de o greșeală, înțeleg, dar trebuie să o iei de jos ca să ajungi înapoi în vârf. Asta e părerea mea despre astfel de lucruri”, a mai spus daneza în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT