Sport

Simona Halep nu s-a mai abținut și a pus-o la punct pe Caroline Wozniacki: „Să i se traducă, dacă nu înțelege”

Simona Halep nu a trecut peste declarațiile controversate făcute de Caroline Wozniacki. Revenită în România, „Simo” a pus-o la punct pe daneză.
25.03.2024 | 16:50
Simona Halep nu sa mai abtinut si a puso la punct pe Caroline Wozniacki Sa i se traduca daca nu intelege
Simona Halep a venit cu nouă replică pentru Caroline Wozniacki. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Caroline Wozniacki au intrat într-un schimb de replici. Daneza, campioană la Australian Open 2018, a declarat că jucătorii depistați pozitivi nu ar trebui să primească invitații speciale la turneele de tenis. Revenită după scandalul de dopaj, Simona Halep a avut o replică devastatoare pentru jucătoarea din Danemarca.

Simona Halep nu s-a mai abținut și a pus-o la punct pe Caroline Wozniacki: „Să i se traducă, dacă nu înțelege”

Simona Halep a pierdut în primul tur la WTA Miami cu Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6. A fost primul turneu al dublei campioane de Grand Slam după scandalul de dopaj. Românca a fost suspendată 4 ani din tenis, însă și-a găsit dreptatea la TAS, demonstrând că nu a luat cu bună știință substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Caroline Wozniacki nu a ținut cont și a declarat la Miami Open că jucătorii depistați pozitivi nu ar trebui să primească wild-card la turneele de tenis. Daneza, bună prietenă cu Serena Williams, a făcut o trimitere directă la Simona Halep.

În cursul zilei de luni, 25 martie, Simona Halep a revenit în România și nu s-a mai putut abține. „Nici nu m-am mai gândit la acest subiect. Pot să repet ce am mai zis. Ar fi bine să citească decizia TAS mai bine. Iar dacă nu înțelege, să i se traducă”, a declarat Simona Halep în momentul în care a fost întrebată despre Caroline Wozniacki.

ADVERTISEMENT

Kim Clijsters este de partea Simonei Halep în disputa cu Wozniacki: „Sunt de aceeași părere”

Kim Clijsters, fosta mare jucătoare de tenis, a vorbit despre disputa dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki. Fosta sportivă din Belgia s-a situat de partea româncei în conflictul cu jucătoarea din Danemarca.

„Când cineva e testat pozitiv pentru că a luat o substanță care să îl facă un atlet mai bun, atunci sunt de acord 100% cu Caroline. Dar situația lui Halep e diferită, ea nu a fost conștientă că a luat ceva.

ADVERTISEMENT

Când Simona a vorbit despre cazul Mariei Sharapova (n.r. – depistată cu meldonium, a primit wild-card-uri la revenire) a arătat modul în care vede ea dopajul, dar și faptul că nu e o trișoare. În mintea ei, Simona crede că nu a trișat, iar eu sunt de aceeași părere”, a spus Kim Clijsters, citată de tennis.com.

Ce a spus Caroline Wozniacki cu trimitere la Simona Halep: „Acești oameni nu ar trebui să primească wild-card-uri!”

Caroline Wozniacki a fost eliminată în turul 2 la WTA Miami de Anhelina Kalinina, scor 7-5, 5-7, 4-6. După victoria din primul tur cu franțuzoaica Burel, Wozniacki a spus că jucătorii depistați pozitivi nu ar trebui să primească wild-card-uri.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, mereu mi-a plăcut de Simona. Am avut o relație bună. Și în trecut am vorbit deschis despre ce cred în legătură cu dopajul. Ideile mele nu s-au schimbat. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toți. Nu mă refer direct la Simona, dar, dacă cineva trișează intenționat, dacă cineva a fost testat pozitiv…

Înțeleg de ce un turneu vrea un nume mare pe tablou, dar eu cred, și nu este un atac la cineva anume, că acești oameni nu ar trebui să primească wild-card-uri!

Dacă vrei să revii și a fost vorba de o greșeală, înțeleg, dar trebuie să o iei de jos ca să ajungi înapoi în vârf. Asta e părerea mea despre astfel de lucruri”, a spus Caroline Wozniacki.

ADVERTISEMENT