Sport

Kim Schiele, regina Borussiei Dortmund, vrea cu orice preț să-l facă bine pe un fotbalist accidentat: „Asistenta ta favorită”. Foto

Kim Schiele este cea mai sexy fană a Borussiei Dortmund, iar asistenta medicală vrea să ajute un jucător să se recupereze după accidentare.
06.04.2023 | 19:20
425.000 de urmăritori are Kim Schiele doar pe pagina de Instagram. Sursă foto: Instagram @kimschiele
ADVERTISEMENT

Kim Schiele este poate cea mai cunoscută fană a vicecampioanei Germaniei, iar superba nemțoaica vrea să se ocupe de recuperarea fundașului central Nico Schlotterbeck.

Kim Schiele sare în ajutorul jucătorilor Borussiei Dortmund. Asistenta medicală vrea să se ocupe de recuperarea lor

Borusssia Dortmund e în regres după ce „galben-negrii” ajunseseră la zece victorii consecutive. Eliminați de Chelsea din Liga Campionilor și învinși categoric de Bayern Munchen cu scorul de 2-4, Borussia Dortmund a fost lovită și de accidentări.

ADVERTISEMENT

Cea mai sexy fană a lui Dortmund, se oferă să îl ajute pe Nico Schlotterbeck să revină mai repede pe teren, după ce a ieșit accidentat în minutul 44 al meciului cu Bayern Munchen.

Schimbat cu Mats Hummels, stoperul ar putea fi indisponibil aproximativ o oră. Asistenta medicală și modelul de lenjerie intimă promite să îl recupereze pe Schlotterbeck în timp record cu un tratament special.

ADVERTISEMENT

„Regina Borussiei”, mesaj pentru Nico Schlotterbeck

Fotomodelul e mare fană a căpitanului Borussiei Dortmund, însă a devenit virală pe internet după ce s-a oferit să îl ajute pe Nico Schlotterbeck după accidentare: „Cu cât te recuperezi mai repede, cu atât mai bine. Oricând vrei tu. Asistenta ta favorită”, i-a transmis modelul.

Kim Schiele, regina Dortmundului
Kim Schiele, regina Dortmundului

Superba blondă a recunoscut că are o slăbiciune pentru Marco Reus și nu ratează niciun meci al favoriților ei, devenit celebră printre fanii Borussiei Dortmund.

ADVERTISEMENT

Kim Schiele, număr uriaș de fani în online: „Vino să mă tratezi, m-am îndrăgostit”

Tânăra asistentă a strâns pe rețele sociale mai mulți fani decât unii jucători ai Borussiei Dortmund! Sexy-microbista are 425.000 de urmăritori doar pe Instagram.

Suporterii Borussiei Dortmund sunt fermecați de prezența lui Kim Schiele și au bombardat-o cu mesaje: „Regina Dortmundului”, „Frumoasa asistentă din Dortmund”, „Vino să mă tratezi, m-am îndrăgostit”, sunt doar câteva dintre miile de mesaje primite.

ADVERTISEMENT
Kim Schiele e mare Borussia Dortmund
Kim Schiele e mare fan Borussia Dortmund

Borussia Dortmund e pe locul doi în Bundesliga cu 53 de puncte, cu două peste Union Berlin și la doar două puncte distanță de liderul Bayern Munchen. BVB a pierdut și în sferturile Cupei Germaniei, scor 0-2, cu RB Leipzig. Dortmund se pregătește acum de meciul cu Union Berlin, programat sâmbătă, 8 aprilie, ora 16:30.

ADVERTISEMENT