Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Krasniqi între FCSB și Rapid! Neluțu Varga și Dan Șucu: “Negociem” / “Nu facem licitație!”. Ofertă de 1 milion de euro!

Patronii Neluțu Varga și Dan Șucu au explicat prin intermediul FANATIK SUPERLIGA care este situația cu transferul lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj la Rapid.
17.12.2023 | 12:33
Krasniqi intre FCSB si Rapid Nelutu Varga si Dan Sucu Negociem  Nu facem licitatie Oferta de 1 milion de euro
Patronii Neluțu Varga și Dan Șucu au explicat prin intermediul FANATIK SUPERLIGA care este situația cu transferul lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj la Rapid. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jucătorul kosovar a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, omul de afaceri anunțând în direct la FANATIK SUPERLIGA că este interesat de mijlocașul de 25 de ani. Între timp, pe fir a intrat și Rapid. Cele două părți negociază o mutare a jucătorului în Giulești, așa cum a anunțat prosport.ro.

Neluțu Varga și Dan Șucu, detalii despre un posibil transfer al lui Ermal Krasniqi

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Neluțu Varga a recunoscut că există negocieri pentru cedarea lui Ermal Krasniqi, în timp ce Dan Șucu a mărturisit că este interesat de aducerea la Rapid a mijlocașului kosovar.

ADVERTISEMENT

”Nu mă mai întrebați vă rog despre Krasniqi, pentru că până nu se termină acest campionat nu voi declara nimic. Mai avem încă două partide foarte importante. Meci extrem de greu împotriva lui Sepsi, care pare că și-a revenit, este pe o curbă ascendentă, și nu ar fi deloc un moment oportun să vorbesc acum despre un eventual transfer al lui Krasniqi.

Este un jucător extraordinar, ne place foarte mult de el, a fost tot timpul în atenția unor echipe importante și este în continuare. Da, pot să vă confirm, avem negocieri și, așa cum v-am spus în nenumărate rânduri, orice fotbalist poate să plece de la CFR pentru suma corectă.

ADVERTISEMENT

Inclusiv Krasniqi. Și în România, dar și în străinătate. Până nu se termină aceste două partide, ar fi total neprofesionist să discut despre o eventuală plecare a lui Krasniqi, unul dintre jucătorii pe care ne-am bazat în ultimul timp”, a declarat Varga.

Șucu îl vrea pe Krasniqi

Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, a stat de vorbă înainte de emisiune și cu acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, iar acesta a spus răspicat că își dorelște să-l aducă pe Ermal Krasniqi.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să intru într-o licitație pentru Krasniqi. Știți că nu îmi place să vorbesc public, este o informație care nu aș fi vrut să apară. Nu știu cum s-a aflat. Mi-ar fi plăcut ca negocierile să rămână discrete. Pentru Rapid, Krasniqi este un jucător interesant. Noi ne-am manifestat interesul încă de acum o lună și jumătate.

Nu avem absolut nicio înțelegere nici cu jucătorul, nici cu CFR Cluj. Nu o să intru în detalii despre sume, despre nimic, este jucătorul lui CFR Cluj. Da, ne interesează Krasniqi, dar mă opresc aici pentru că noi respectăm regulile competiției. Vom vedea ce va fi cu Krasniqi”, a spus Șucu.

ADVERTISEMENT

Ofertă din MLS pentru mijlocașul kosovar

După afirmațiile celor doi patroni de la CFR Cluj și Rapid, Horia Ivanovici a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA care este stadiul negocierilor, dar și faptul că Neluțu Varga a primit o ofertă de ultimă oră pentru Ermal Krasniqi.

”Povestea cu Krasniqi e complicată. Gigi Becali nu a mai dat niciun semn. Chiar dacă nu mi-au spus sumele, am aflat pe surse. Rapidul a oferit 1.000.000 de euro pe Krasniqi, plus 25% dintr-un eventual transfer.

Problema este că dacă s-ar putea Rapidul ar vrea mai puțină coadă, dar aici ar fi discuția. Varga nu vrea să renunțe la 25%. Rapidul dă bani, dar ar vrea să mai scadă din cei 25% că e foarte mult.

Rapidul ar vrea să o scoată la 20%, dar Varga nu vrea, vrea 25%. Bomba vine însă din America. Columbus din MLS a făcut aseară ofertă pentru Krasniqi de 1,5 milioane de euro, plus 25%”, a precizat Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Ultimele informații despre transferul lui Krasniqi

ADVERTISEMENT