Sport

Krim Ljubljana – CSM București 24-30, în EHF Champions League. “Tigroaicele“ se impun în turul din play-off-ul pentru sferturile Ligii

CSM București se impune în partida tur din Slovenia în fața celor de la Krim Ljubljana, scor 24-30. "Tigroaicele" sunt cu un pas mai aproape de sferturile Ligii Campionilor.
16.03.2024 | 20:39
Krim Ljubljana  CSM Bucuresti 2430 in EHF Champions League Tigroaicele se impun in turul din playofful pentru sferturile Ligii
Cristina Neagu este motivată să marcheze cât mai mult în Krim Ljubljana - CSM București. Ea are de recuperat 28 de goluri pentru a deveni golgheterul all time al EHF Champions League. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
16-03-2024
17:24

Krim Ljubljana - CSM București 24-30

Min. 60: 24-30. Final de meci! Elevele Adrian Vasile se impun în meciul tur contra celor de la Krim Ljubljana în deplasare.

Min. 50: 22-28. CSM București domină jocul și este aproape de victorie.

Min. 40: 18-24. “Tigroaicele” revin bine după pauză și măresc diferența față de adversarele din Slovenia.

Min. 30: 12-18. CSM București a făcut o primă repriză foarte bună și și-a păstrat avantajul la pauză.

Min. 20: 8-13. Elevele lui Adrian Vasile măresc avantajul la 5 goluri față de gazde.

Min. 10: 4-6. “Tigroaicele” conduc în duelul din Slovenia

Min. 1: 0-0. Partida a început!

La 8 ani distanță după ce au câștigat Liga Campionilor, “tigroaicele“ vor să reediteze performanța. Drumul lor către final four și către un mult dorit trofeu începe cu Krim Ljubljana – CSM București, turul play-off-ului pentru sferturile actualei ediții a competiției continentale.

Krim Ljubljana – CSM București, live video online, în play-off-ul pentru sferturile EHF Champions League

CSM București a încheiat grupa A a EHF Champions League pe locul 4, în vreme ce Krim Ljubljana s-a clasat pe 5 în grupa B. Slovenele au lăsat acasă Rapidul, după o luptă crâncenă, dusă până în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Astfel, bucureștencele sunt favorite înaintea partidei de sâmbătă, 16 martie. Ele se bazează și pe Cristina Neagu, cea care va avea de demonstrat ceva în confruntarea directă cu Jovana Radicevic. Cele două sunt cele mai bune marcatoare din istoria competiției.

Jovana Radicevic a marcat 1129 goluri, iar Cristina Neagu are 1101 reușite. Românca trebuie, deci, să recupereze 28 de goluri pentru a o egala pe Radicevic, iar cu un succes astăzi și o calificare după retur, are toate șansele să devină lider all-time.

ADVERTISEMENT

CSM București se înfruntă și cu fantomele trecutului recent, pentru că în ultimii patru ani nu a reușit să treacă de faza sferturilor de finală ale Champions League. O victorie în Slovenia ar oferi un excelent imbold moral și i-ar da încredere și lui Adi Vasile, tehnicianul amenințat cu demiterea.

Cine transmite la TV partida Krim Ljubljana – CSM București

Meciul dintre formația slovenă și CSM București va fi transmis în direct pe canalele principalelor televiziuni de sport din România. Duelul care începe la 19:00 poate fi urmărit pe Digisport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 2. În plus, puteți viziona partida în format LIVE VIDEO și pe FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Adi Vasile are o revanșă de luat în fața fanilor săi, după ce aceștia au fost dezamăgiți de eșecul de la Odense. Cu un succes în ultima etapă din grupe, “tigroaicele“ ar fi fost deja calificate în sferturile competiției.

Programul play-off-ului și ce dueluri urmează în sferturile EHF Champions League

Play-off-ul pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor la feminin programează alte trei partide, pe lângă meciul celor de la CSM București.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 16 martie

  • ora 17:00 Ferencvaros – Brest
  • ora 19:00 Krim Ljubljana – CSM București (Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2)

Duminică, 17 martie

  • ora 15:00 DVSC Schaeffler – Kristiansand
  • ora 17:00 Bietingheim – Herning-Ikast

A fost stabilit și programul sferturilor de finală, iar afișul final al acestora depinde de cine se va califica din play-off:

  • Gyor – DVSC Schaeffler / Kristiansand
  • Metz – Krim Ljubljana / CSM București
  • Odense – Bietingheim / Herning-Ikast
  • Esbjerg – Ferencvaros / Brest

Cote pariuri la meciul Krim Ljubljana – CSM București

Nu doar parcursul din grupe și valoarea lotului, ci și bookmakerii o dau pe CSM București drept favorită în turul cu Krim Ljubljana. Cota pe 2 solist este 1,75, în vreme ce succesul gazdelor este cotat cu 2,70.

Pariorii care au încredere deplină în “tigroaice“ pot să mizeze pe faptul că acestea vor conduce la pauză și vor câștiga partida. 2 pauză 2 final este un pronostic care oferă cota 2,27.

Krim Ljubljana – CSM București, live stream, 19:00, Digisport 2, Prima Sport 2, Orange Sport 2

Dacă reușesc să obțină calificarea, “tigroaicele“ vor avea o nouă misiune infernală în sferturi, contra lui Metz. Trupa franceză, care a câștigat grupa B, din care a făcut parte și Rapid, este una dintre favoritele la câștigarea trofeului.

Până atunci, CSM București are ocazia să își creeze un avantaj important în perspectiva manșei retur, care va avea loc pe 24 martie. Cristina Neagu și colegele sale sunt favorite la calificare, iar un succes în Slovenia nu este deloc imposibil de obținut.

ADVERTISEMENT