Sport

Odense – CSM București 29-25, în etapa 14 din grupele Ligii Campionilor. „Tigroaicele” au ratat calificarea directă în sferturi. Pe cine vor înfrunta în play-off

CSM București a pierdut meciul din deplasare cu Odense, scor 25-29, în etapa a 14-a din Grupa A a Ligii Campionilor. „Tigroaicele” au ratat calificarea directă în sferturi.
18.02.2024 | 16:27
Odense  CSM Bucuresti 2925 in etapa 14 din grupele Ligii Campionilor Tigroaicele au ratat calificarea directa in sferturi Pe cine vor infrunta in playoff
CSM București a pierdut meciul din deplasare cu Odense, scor 25-29, în etapa a 14-a din Liga Campionilor la handbal feminin. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
18-02-2024
12:53

Odense - CSM București 29-25

Vezi aici toate fazele video importante. 

FINAL DE MECI. CSM București a ratat ocazia de a se califica direct în sferturile Ligii Campionilor. „Tigroaicele” au cedat scor 25-29 cu Odense și au căzut până pe locul 4 în Grupa A. În play-off-ul pentru sferturi, CSM București se va duela cu Krim Ljubljana, locul 5 din Grupa B. 

Min. 55: 28-23. Odense a făcut un meci excelent în apărare. Danezele au luat prima opțiune pentru calificarea directă în sferturi. 

Min. 49: 26-22. Cristina Neagu înscrie spectaculos de pe picioare. „Tigroaicele” au șansa să recupereze după o greșeală a adversarelor. 

Min. 45. 24-20. Entuziasmul revenirii a fost stins de daneze care s-au distanțat din nou la 4 goluri. 

Min. 40: 20-18. Revenire incredibilă a CSM-ului. Campioana României s-a apropiat la doar 2 goluri după reușita lui Flippes. 

Min. 35: 18-12. Odense menține avantajul! CSM București ratează din toate pozițiile. 

PAUZĂ: 16-11. CSM București a făcut o primă repriză de coșmar după un început promițător. Danezele conduc cu un avantaj liniștitor după primele 30 de minute. 

Min. 24: 15-10. Odense face spectacol în prima repriză a meciului cu CSM București. Van Wetering înscrie din extrema stângă. 

Min. 21: 13-8. CSM București nu se regăsește. Odense mărește diferențe de scor, iar Adi Vasile cere din nou time-out. 

Min. 18: 10-7. Odense face cea mai mare diferență de scor a meciului. Adi Vasile cere timp de odihnă. 

Min. 15: 8-7. CSM București reduce din diferență după un contraatac dus până la capăt de Flippes. 

Min. 9: 5-4. Odense revine la conducere. Danezele profită de eliminarea lui Vilde Ingstad. 

Min. 6: 2-3. Housheer înscrie și reduce din diferență. 

Min. 3: 1-2. Deși au marcat primele, danezele sunt conduse după 3 minute. Cristina Neagu a înscris cu poarta goală.

Min. 1: 0-0. Partida a început!

Odense – CSM București are loc în etapa cu numărul 14 (ultima) din Grupa A în Liga Campionilor la handbal feminin. Campioana României are nevoie de o victorie pentru a prinde biletele direct către sferturile competiției. 

„Tigroaicele” vor urca pe locul 2 în grupă, după Gyor, și vor accede direct în sferturile competiției. În tur, CSM București s-a impus pe teren propriu cu Odense, scor 28-24. Partida se vede pe Digi Sport 2, Prima Sport 2 și Orange Sport 3.

Meciul Odense – CSM București are loc duminică, 18 februarie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul etapei a 14-a (ultima) din grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este o adevărată finală pentru locul 2,  primul fiind deja ocupat de ETO Gyor. Odense are două puncte peste CSM și se califică dorect în sferturile de finală și cu un rezultat de egalotate. Bucureștencele sunt obligate să câștige.

Unde se joacă meciul Odense – CSM București

Confruntarea Odense – CSM București se desfășoară duminică, 18 februarie, de la ora 15:00, în Sydbank Arena, o sală multifuncțională de 2256 locuri, 3000 la concerte, aflată la cinci minute stadionul echipei de fotbal, de patinoar și de stadionul de atletism și la 10 minute de gară. Aici joacă echipele de handbal și de baschet ale orașului.

ADVERTISEMENT

Echipa de handbal feminin are parte de o susținere puternică a fanilor la meciurile de acasă, în special la cele din cupele europene, unde sala este plină mereu și atmosfera este una mai puțin nordică, negru-portocaliile fiind încurajate frenectic pe tot parcursul meciurilor. Însă fără a exista vreodată vreo ieșire necontrolată la adresa echipei adverse sau a suporterilor acesteia.

Cine transmite la TV partida Odense – CSM București

Partida Odense – CSM București  se joacă duminică, 18 februarie, de la ora 15:00, în Sydbank Arena,  în cadrul etapei a 14-a (ultima) dîn grupea A a Ligii Campionilor la handbal feminin. și va fi televizată pe posturile TV Digi Sport 2, Orange Sport 2 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Adrian Vasile este optimist deși echipa sa nu are decât varianta victoriei. Elementul pe care se bazează încrederea lui Adi Vasile este dat de valoarea lotului de care dispune dar faptul că tigroaicele au reușit să câștige pe terenul lui ETO  Gyor arată că există clar potențial pentru repetarea performanței care ar însemna calificarea directă în sferturi.

Cine este Odense, adversara lui CSM București

Odense Handbold a fost înființată în august 2009 și a preluat licența GOG Svendborg TGI pentru a putea juca în prima ligă, lucru anunțat într-o conferință de presă din 27 august 2009, în Odense Idrætshal.Echipa a fost redenumită Handball Club Odense în 2010 iar înainte de începerea sezonului 2016/2017 a fost redenumită Odense Håndbold (Handbal Odense). Nu are nici un trofeu european, ci doar două titluri, 2021, 2022 și o Cupă în Danemarca.

ADVERTISEMENT

Pe bancă este un antrenor norvegian de top, Ole Gustav Gjekstad și obiectivul actual este intrarea în Final Four. Lotul este alcătuit dintr-un mixt de jucătoare daneze și olandeze, ultimele sunt cinci la număr. Pe teren propriu echipa este foarte puternică. Nu a pierdut acasă în această ediție decât în fața lui Gyor.

Cote la pariuri la jocul Odense – CSM București

Pentru casele de pariuri Odense are statut de favorită și încă destul de clar, la cota de 1,55. Evoluțiile solide de pe teren propriu ale danezelor au dus la această cotă. CSM București are cotă de 3,70. Șansă dublă X2 ajunge la cota de 2,90 iar un total de goluri peste 55,5 ajunge la cota 1,60.

ADVERTISEMENT

Este totuși puțin surprizător faptul că bucureștencele sunt văzute ca o echipă care are puține șanse de a câștiga la Odense, în condițiile în care ele au victorie pe linie în cele trei partide jucate până acum în compania acestei echipe daneze. Inclusiv au victorie pe terenul nordicelor. În acest sezon CSM a învins clar la București, cu 28-24.

ADVERTISEMENT