Sport

”Kun Aguero” de la FCSB a semnat cu o echipă din SuperLiga: ”Bine ai venit!”

Un jucător pe care Mihai Stoica l-a asemănat cu celebrul atacant Sergio Kun Aguero a plecat de la FCSB și a semnat cu o altă echipă din SuperLiga.
05.04.2023 | 18:50
Kun Aguero de la FCSB a semnat cu o echipa din SuperLiga Bine ai venit
Un jucător pe care Mihai Stoica l-a asemănat cu celebrul atacant Sergio Kun Aguero a plecat de la FCSB și a semnat cu o altă echipă din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Este vorba de atacantul Cristi Dumitru, în vârstă de 21 de ani. Fotbalistul născut la Buzău a impresionat la Academia ”roș-albaștrilor”, însă i-a fost greu să prindă lotul vicecampioanei și a fost mai mereu împrumutat.

O echipă din SuperLiga l-a achiziționat de la FCSB pe Cristi Dumitru, supranumit ”Kun Aguero”

După ce a fost împrumutat pe rând la Academica Clinceni, FC Argeș și CS Mioveni, ”Kun Aguero” Cristi Dumitru și-a reziliat contractul cu FCSB și a ales să semneze cu o altă formație din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Jucătorul a fost prezentat la FC Voluntari, formație pentru care a semnat o înțelegere valabilă pe trei ani. Ilfovenii se întăresc astfel pe fază ofensivă, acolo unde echipa lui Liviu Ciobotariu a avut cel mai mult de suferit în acest sezon.

”FC Voluntari anunță că a semnat un contract, pe o perioadă de 3 ani, cu jucătorul Cristi Dumitru. Este un jucător ofensiv, în vârstă de 21 de ani, care poate evolua atât în linia mediană, cât și ca atacant.

ADVERTISEMENT

Noul nostru jucător a mai jucat până acum în cariera sa la FCSB, Academica Clinceni, FC Argeș și CS Mioveni. Alături de roș-albaștri, Cristi a cucerit Cupa României în 2020, iar pentru formația piteșteană a pus umărul la calificarea în play-off-ul din SuperLiga, în sezonul 2021/ 2022.

Cristi Dumitru va purta numărul 19 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes în tricoul FC Voluntari”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a grupării ilfovene.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dat greș cu previziunile în privința lui Cristi Dumitru

Cristian Dumitru a ajuns la Academia FCSB la sugestia managerului general Mihai Stoica, care a fost încântat de calitățile jucătorului. Oficialul ”roș-albaștrilor” îl compara cu celebrul atacant argentinian Kun Aguero, care a scris istorie pentru Manchester City.

”Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero. Eu am mare încredere în el. O să vedeți că este un fotbalist de care o să scrieți și o să mă citați”, spunea Mihai Stoica despre tânărul jucător care însă nu a reușit să se impună la FCSB. În timp, oficialul ”roș-albaștrilor” și-a schimbat total părerea despre favoritul său.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari nu a mai reușit performanța de a se califica în play-off-ul din SuperLiga, însă se bate cu șanse reale la primele două locuri din play-out care asigură participarea în barajul pentru cupele europene.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „1x” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: