Sport

Kylian Mbappe și Zlatan Ibrahimovic, spectatori de lux la finala Roland Garros 2023. Ce le-a transmis Novak Djokovic după ce a câștigat trofeul și cum a răspuns Ibra. Video

Kylian Mbappe și Zlatan Ibrahimovic sunt spectatorii de lux ai finalei Roland Garros 2023. Imagini memorabile cu cei doi în capitala Franței.
11.06.2023 | 20:53
Kylian Mbappe si Zlatan Ibrahimovic spectatori de lux la finala Roland Garros 2023 Ce lea transmis Novak Djokovic dupa ce a castigat trofeul si cum a raspuns Ibra Video
Kylian Mbappe și Zlatan Ibrahimovic sunt prezenți la finala de la Roland Garros 2023. Foto: Twitter
ADVERTISEMENT
11-06-2023
18:00

Novak Djokovic le-a mulțumit fotbaliștilor prezenți la finala de la Roland Garros

Kylian Mbappe, Zlatan Ibrahimovic, Olivier Giroud sau Tom Brady au fost printre marii fotbaliști și foști fotbaliști care au asistat pe viu la finala de la Roland Garros 2023 câștigată de Novak Djokovic. 

La festivitatea de premiere, „Nole” a ținut să le transmită un mesaj. „Mulțumesc tuturor fotbaliștilor din tribune care au venit să ne vadă, Mbappe, Ibrahimovic, Tom Brady, Giroud, spre că nu am ratat pe nimeni.

Vă mulțumesc! Ne vedem la anul!”, au fost cuvintele lui Novak Djokovic. Răspunsul lui Zlatan Ibrahimovic a fost pe măsură. Fostul atacant suedez, retras din activitate la finalul sezonului, i-a dăruit o inimă legendarului tenismen sârb. 

Kylian Mbappe și Zlatan Ibrahimovic au fost doi dintre spectatorii de lux ai finalei Roland Garros 2023 care îi are ca protagoniști pe Novak Djokovic și Casper Ruud. Atacantul lui PSG și suedezul retras recent din activitate au fost surprinși pe cea mai mare arenă de la Openul Francez.

Kylian Mbappe și Zlatan Ibrahimovic, spectatori de lux la finala Roland Garros 2023

Kylian Mbappe, Zlatan Ibrahimovic și Hugh Grant sunt doar câteva dintre personajele cu notorietate prezente duminică pe arena Philippe Chatrier pentru a urmări finala de tenis masculin la simplu dintre Novak Djokovic și Casper Ruud.

ADVERTISEMENT

Legendarul tenismen sârb are șansa de a-și trece în palmares al 23-lea trofeu de Grand Slam din carieră, mai mult decât orice alt jucător în istoria „sportului alb”. Kylian Mbappe și Zlatan Ibrahimovic se află unul lângă altul în tribune și au fost surprinși cu ochelari de soare la ochi.

Totodată, actorul Hugh Grant a mers pe Philippe Chatrier pentru a urmări pe viu finala de la Roland Garros. Iga Swiatek a fost marea câștigătoare pe tabloul feminin. Poloneza a ajuns la al treilea trofeu din carieră la Paris și al patrulea de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Zlatan Ibrahimovic s-a retras din activitate, la 41 de ani

În urmă cu aproximativ o săptămână, Zlatan Ibrahimovic s-a retras din activitate la vârsta de 41 de ani. Ultima oară la AC Milan, atacantul suedez a pus capăt unei cariere de-a lungul căreia a marcat nu mai puțin de 573 de goluri. Anunțul fostului fotbalist a venit chiar la finalul partidei cu Monza din Serie A.

Inițial, presa din Italia a vorbit despre un posibil transfer al lui Zlatan Ibrahimovic la Monza, însă la finalul meciului din ultima etapă a sezonului pentru AC Milan, suedezul și-a anunțat retragerea. „Da, părăsesc fotbalul! Nu am spus nimănui, nici măcar familiei mele!

ADVERTISEMENT

A venit momentul să spun ‘la revedere’ fotbalului”, au fost cuvintele lui Zlatan Ibrahimovic. Atacantul de 41 de ani a ținut un discurs emoționant direct pe gazon, fiind aclamat de suporterii de pe San Siro. În ultimul sezon, în care a fost accidentat, suedezul a adunat doar patru apariții.

Tom Brady, fostul star NFL, prezent la finala Roland Garros 2023

Tom Brady, fostul mare jucător de fotbal american, a fost prezent, de asemenea, la finala Roland Garros dintre Novak Djokovic și Casper Ruud. Fostul sportiv a stat în lojă alături de soția lui Novak Djokovic, Jelena.

ADVERTISEMENT

Americanul a evoluat timp de 23 de sezoane în NFL și este recunoscut de iubitorii sportului ca fiind cel mai mare fundaș al tuturor timpurilor. În perioada 2000-2019 a jucat pentru New England Patriots, iar în ultima parte a carierei a evoluat pentru Tampa Bay Buccaneers.

ADVERTISEMENT