Sport

Kylian Mbappe, anunț categoric după scandalul plecării de la PSG: „Sunt foarte fericit”

Kylian Mbappe, starul naționalei Franței și al lui PSG, a rupt tăcerea la finalul partidei cu Olympique Marseille în care i-a pasat decisiv lui Neymar.
17.10.2022 | 10:58
Kylian Mbappe anunt categoric dupa scandalul plecarii de la PSG Sunt foarte fericit
Kylian Mbappe este evaluat la 160 de milioane conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Paris Saint-Germain a reușit să câștige derby-ul cu Olympique Marseille, iar Kylian Mbappe a ținut să facă un anunț special la finalul partidei, după toate zvonurile care au apărut legate de plecarea sa.

Kylian Mbappe îi liniștește pe fanii lui PSG: „Nu am cerut niciodată să plec în ianuarie”

Kylian Mbappe a reușit primul assist al sezonului cu Marseille la golul lui Neymar. Atacantul de 23 de ani a dorit să pună capăt „telenovelei” plecării sale de pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit. Nu am cerut niciodată să plec în ianuarie. Nu am înțeles de ce știrea a apărut în ziua unui joc”, a declarat Mbappe conform RMC Sport.

Ba mai mult, jucătorul a avut un discurs surprinzător: „Am fost la fel de șocat ca toată lumea. Oamenii pot crede că am fost implicat în lansarea acestor zvonuri, dar nu am avut nicio legătură”.

ADVERTISEMENT

Luis Campos, directorul sportiv al lui PSG, a negat și el plecarea lui Mbappe: „Infirm această informație”

Cu câteva zile în urmă, directorul sportiv al lui Paris Saint-Germain a explicat și el care e situația lui Kylian Mbappe„Mbappe nu mi-a spus niciodată că vrea să plece în ianuarie. Infirm această informaţie”.

Conform spuselor acestuia, Kylian Mbappe nu a avut nicio discuție cu cei din club legată de plecare: „Sunt aici ca să clarific lucrurile şi să spun că Mbappe nu mi-a cerut mie sau preşedintelui să-l lăsăm să plece de la PSG”, a spus Luis Campus conform Canal+.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli de la Marca au vorbit despre faptul că Mbappe ar fi reproșat celor din conducere că nu a fost susținut în bătălia cu celelalte două mari starruri din lotul lui Christophe Galtier, Neymar și Lionel Messi.

Kylian Mbappe a reușit prima pasă de gol din acest sezon cu Marseille

Kylian Mbappe avea o bornă negativă înainte de meciul cu Olympique Marseille și era dominat categoric de Messi și Neymar la capitolul pasă decisive. Dacă în sezonul trecut reușise 26 de pase decisive în 46 de meciuri, în acest sezon nu avea niciun assist în 13 meciuri.

ADVERTISEMENT

Mbappe a reușit prima pasă de gol în derby-ul cu Marseille, însă Messi și Neymar stau în continuare mult mai bine la acest capitol: opt (14 meciuri), respectiv nouă assist-uri (16 meciuri).


  • (P) Cota pentru Ajaccio – PSG : 2,30 este cota pentru “peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT