Sport

Kylian Mbappe cere un salariu faraonic! Ce mişcare vrea să facă Real Madrid

Kylian Mbappe ar putea pleca încă din această vară de la PSG, dar pe lângă suma de transfer, echipa care vrea să îl transfere trebuie să îi asigure un salariu faraonic.
02.07.2023 | 17:55
Kylian Mbappe cere un salariu faraonic Ce miscare vrea sa faca Real Madrid
Kylian Mbappe. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Telenovela Kylian Mbappe pare una fără sfârşit. Superstarul francez intră în ultimul an de contract cu PSG, iar şeicii din Qatar vor să obţină o sumă de transfer uriaşă dacă Mbappe nu semnează prelungirea.

Kylian Mbappe cere un salariu faraonic de la noua echipă! Pachet de 240 de milioane de euro

Până acum, singurele echipe interesate de o tranzacţie la o asemenea magditudine sunt Real Madrid şi Liverpool. Asta în condiţiile în care suma de transfer ar fi între 200 şi 250 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dar, asta fără să mai pună la socoteală şi salariu solicitat de fotbalistul francez. Kylian Mbappe vrea un pachet salarial uriaş şi Daily Mail scrie că echipele interesate trebuie să îi asigure 240 de milioane de euro din salarii şi bonusuri.

Astfel de pretenţii vor fi greu de onorat, chiar şi de granzii Europei. În acest moment, astfel de salarii pot fi plătite doar de câteva echipe, fără să luăm în calcul formaţiile din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Mbappe, în vacanţă după un sezon excelent! A marcat 54 de goluri

Între timp, Kylian Mbappe se bucură de vacanţă după un sezon excelent. A marcat 41 de goluri în 43 de meciuri pentru PSG, iar la echipa naţională a înscris 13 goluri, câştigând şi “Gheata de Aur” la Mondial.

Atacantul a declarat că vrea să plece de la PSG în 2024 când îi expiră contractul. Printre motivele care au dus la această decizie se numără şi aceea de a-l lăsa liber de contract pe Leo Messi, care a intrat în conflict cu şefii:

ADVERTISEMENT

“Vorbim despre probabil cel mai mare jucător din istoria fotbalului. Nu este niciodată o veste bună când cineva ca Messi pleacă. Nu prea înțeleg de ce atât de mulți oameni au fost foarte bucuroși că el a plecat.

Nu a primit respectul pe care îl merita în Franța. E o rușine…”, a fost reacţia dură a lui Mbappe în Gazzetta dello Sport, după plecarea lui Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost transferat în vara anului 2017 de PSG de la AS Monaco pentru 180 de milioane de euro. Superstarul francez este al doilea cel mai scump fotbalist din lume, după Neymar, cumpărat tot de parizieni, cu 222 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT