Sport

Kylian Mbappe, imagini virale din vizita în Camerun. A fost păzit de armată!

Kylian Mbappe, starul lui PSG, a fost păzit de armată pe parcursul vizitei într-un sat din Camerun, la tatăl său. Imagini virale.
16.07.2023 | 11:05
Kylian Mbappe imagini virale din vizita in Camerun A fost pazit de armata
Kylian Mbappe și-a încheiat vacanța cu o vizită în Camerun,. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe se află în continuare în vacanță, iar atacantul de 24 de ani a profitat de ultimele zile libere și l-a vizitat în Camerun pe tatăl său.

Kylian Mbappe, imagini virale din Camerun. Mii de oamenii l-au urmărit pe străzi

Kylian Mbappe a apărut în satul tatălui său din Camerun într-un vehicul blindat și într-o coloană cu patru alte SUV-uri în care se aflau forțe de securitate.

ADVERTISEMENT

Convoiul era însoțit pe străzile noroioase de mii de oameni care l-au aclamat pe starul lui PSG, îmbrăcat într-un costum tradițional din Camerun.


Vizita starului PSG a avut și o componentă caritabilă. Mbappe s-a implicat într-o campanie pentru ajutorarea copiilor surzi și a vizitat o școală. A participat și la un meci de baschet la care a luat parte și fostul star din NBA, Joakim Noah.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, onorat să se întoarcă în Camerun

Kylian Mbappe a fost vizibil emoționat la vizita sa în Yaounde și le-a spus reporterilor locali că „se simte onorat”. Fanii l-au așteptat cu dansuri tradiționale ca formă de respect.

Mbappe a locuit la hotelul deținut de tatăl lui Joakim Noah, Yannick, fostul jucător de tenis, transformat în cântăreț în Camerun. Starul trebuia să participe și la un meci de fotbal cu o echipă din a doua cameruneză, FC Vent d’Etoudi, însă a fost anulat din motive de securitate.

ADVERTISEMENT

Căpitanul naționalei Franței a mai avut în itinerariu o vizită în capitala economică a Camerunului, Douala, unde a mers la o altă școală, iar apoi s-a îndreptat către insula Djebale, de unde este originar tatăl său, Wilfred. Acesta a plecat însă din Camerun în Franța când era foarte tânăr și a devenit antrenor de fotbal.

„Suntem foarte fericiți să îl vedem pe fratele nostru camerunez. Vrem să îi oferim o primire foarte călduroasă”, a declarat Vannel Kunde, un elev de doar 16 ani, mare fan al francezului.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe s-a născut în Franța în 1992. Dacă tatăl său este din Camerun, Fayza Lamari, mama și impresarul lui Kylian este de origine algeriană.

ADVERTISEMENT