Sport

Kylian Mbappe, petrecere alături de Kim Kardashian: „Stai departe!”. Foto

Kylian Mbappe, starul lui PSG, a petrecut alături de Kim Kardashian. Fanii au înnebunit. Mesaje după poza virală de pe Twitter.
06.07.2023 | 21:00
Kylian Mbappe petrecere alaturi de Kim Kardashian Stai departe Foto
Kylian Mbappe se află în vacanță în SUA. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a primit un ultimatum din partea PSG, însă atacantul în vârstă de 24 de ani își continuă vacanță. A fost văzut alături de Kim Kardashian.

Kylian Mbappe, petrecere în stil mare alături de Kim Kardashian și Tom Brady

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai urmăriți și în vogă fotbaliști din lume. Starul naționalei Franței a sărbătorit în SUA ziua națională, la un eveniment organizat la New York de către miliardarul Michael Rubin.

ADVERTISEMENT

Pe lângă fotbalist, au mai fost invitați: legenda NFL, Tom Brady, Joel Embiid și James Harden, starurile din NBA și nu în ultimul rând Kim Kardashian, una dintre cele mai cunoscute femei de pe planetă.

Mbappe și Kim Kardashian au fost surprinși împreună, iar fanii au comentat pe Twitter, îngroziți de „blestemul Kardashian”. Totul a pornit după ce Kim a fost prezentă la un meci al lui Arsenal în Europa League cu Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT
Kylian Mbappe, alături de Kim Kardashian
Kylian Mbappe, alături de Kim Kardashian. Sursă foto: captură Twitter

„Tunarii” aveau în cel moment nu mai puțin de opt puncte în plus față de Manchester City, însă londonezii au pierdut în cele din urmă titlul în Premier League.

Kylian Mbappe, sfătuit de fani să stea departe de Kim Kardashian: „Pleacă de lângă el!”

Fanii lui Kylian Mbappe au lăsat mii de comentarii după ce Kim Kardashian a apărut alături de Kylian Mbappe: „Pleacă de lângă el!”, „Nu o face!”, „«Blestemul Kardashian» îmi distruge dimineața”, „«Blestemul Kardashian» e real”.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe are doar două săptămâni la dispoziție să își prelungească înțelegerea cu Paris Saint-Germain sau va fi vândut în această vară, i-a transmis președintele Nasser Al-Khelaifi.

„Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil”, a fost mesajul ferm al conducerii campioanei Franței.

ADVERTISEMENT

„Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis”

Nasser Al-Khelaifi a luat atitudine și a fost foarte clar în privința lui Mbappe: „Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire.

Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit. De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nici vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a spus șeful lui PSG într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT