Fotbal international

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul! Anunţul presei din Hexagon: „A semnat un contract valabil doi ani”

Kylian Mbappe pare să-și fi decis viitorul, iar presa din Franța susține cu tărie că starul lui PSG și-a prelungit contractul cu parizienii.
05.05.2022 | 21:56
Kylian Mbappe sia decis viitorul Anuntul presei din Hexagon A semnat un contract valabil doi ani
Kylian Mbappe şi-a decis viitorul! Anunţul presei din Hexagon. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Mbappe se află în ultimele șase luni ale contractului cu PSG, iar atacantul francez este principala țintă a lui Real Madrid, însă nici PSG nu vrea să renunțe la lupta pentru a-l păstra în club.

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul

Jurnalistul Hadrien Grenier a anunțat că Mbappe și-a prelungit deja contractul cu PSG pentru încă două sezoane, care ar pune capăt astfel „telenovelei Kylian Mbappe”.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani s-a zvonit mult despre o posibilă venire a lui Kylian Mbappe pe „Santiago Bernabeu”, mutare care părea iminentă în iarnă, mai ales după ce starul francez a refuzat o propunere de prelungire a contractului din partea șefilor campioanei Franței.

Și în acest sezon, Kylian Mbappe a fost cel mai important jucător al trupei lui Mauricio Pochettino, fiind golgheterul absolut al clubului și punându-i într-o umbră pe starurile parizienilor, precum Lionel Messi, Neymar sau Angel Di Maria.

ADVERTISEMENT

La finalul actualului sezon, Kylian Mbappe, alături de PSG, a reușit să câștige din nou titlul de campion în Franța, însă parizienii au fost eliminați și din Cupa Franței, astfel că jucătorii lui Mauricio Pochettino rămân doar cu un trofeu cucerit.

  • 23 de ani are Kylian Mbappe

Kylian Mbappe visează la câștigarea Champions League

Kylian Mbappe visează să câștige UEFA Champions League, el ajungând într-o finală, pierdută de PSG în fața lui Bayern Munchen, scor 0-1, iar de atunci, dorința acestuia de a cuceri trofeul a crescut și mai mult.

ADVERTISEMENT

Starul lui PSG a avut evoluții bune și în actualul sezon de Champions League, având reușite și în dubla manșă cu Real Madrid, însă a fost eclipsat de golurile lui Karim Benzema, colegul său de la naționala Franței.

Astfel, Kylian Mbappe are 24 de goluri și 16 assist-uri în 32 de meciuri jucate în Ligue 1, în timp ce în UEFA Champions League a marcat de 6 ori și a dat 6 assist-uri în 8 meciuri.

ADVERTISEMENT

Și în Cupa Franței, Mbappe s-a descurcat bine, marcând 5 goluri și oferind o pasă decisivă în meciuri.

  • 160.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT