Sport

Kylian Mbappe, transfer-bombă la Barcelona?! Cum putea „trăda” Real Madrid: „S-a oferit singur!”

Kylian Mbappe e cunoscut drept un fan al lui Real Madrid. Starul lui PSG s-ar fi autopropus însă la Barcelona. Detalii inedite
02.06.2023 | 18:40
Kylian Mbappe transferbomba la Barcelona Cum putea trada Real Madrid Sa oferit singur
Kylian Mbappe e evaluat la 180 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe a fost aproape de un transfer la Real Madrid, însă în cele din urmă atacantul naționalei Franței și-a prelungit contractul cu PSG.

Kylian Mbappe era să aleagă Barcelona în loc de Real Madrid: „Ar fi costat 100 de milioane de euro”

Javier Bordas, fostul director al celor de la Barcelona a dezvăluit că Mbappe a fost aproape să ajungă pe Camp Nou în 2017: „Ar fi costat 100 de milioane de euro. Ne-am dorit un înlocuitor pentru Neymar și Mbappe s-a oferit singur”.

ADVERTISEMENT

Fostul oficial al catalanilor a explicat de ce Kylian Mbappe a refuzat să se transfere pe Santiago Bernabeu: „Nu a vrut să meargă la Real Madrid din cauza prezenței trio-ului BBC (Benzema, Bale, Cristiano), dar Barcelona l-a preferat pe Dembele, iar apoi pe Coutinho”.

Impresarul jucătorului lui Paris Saint-Germain ar fi avut de asemenea niște pretenții astronomice: „El (n.r. Mino Raiola) a vrut și un comision de 20 de milioane de euro, iar eu eram doar un simplu manager care a propus lucruri, dar era o echipă tehnică care trebuia să se potrivească cu el”, a declarat Javier Bordas, citat de Sportskeeda.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe nu s-a înțeles cu Barcelona și Real Madrid, iar AS Monaco l-a vândut la PSG

Astfel, Kylian Mbappe a ajuns în același an la Paris Saint-Germain pentru o sumă de transfer record: 180 de milioane de euro, iar acum este cel mai dorit fotbalist din lume.

Kylian Mbappe mai are contract pe Parc des Princes până în vara lui 2024. Jucătorul nu a activat încă acea clauză de prelungire pentru încă un sezon și vara viitoare ar putea ajunge la Real Madrid din postura de jucător liber.

ADVERTISEMENT

Deși vara trecută a refuzat propunerea venită de la Florentino Perez, atacantul de 24 de ani ar putea veni „pachet” pe Bernabeu alături de Achraf Hakimi.

Ce a spus starul naționalei Franței despre viitorul său la PSG

Kylian Mbappe nu se gândește să plece de la PSG până la finalul sezonului viitor: „Întotdeauna mi-am dorit să câștig și să marchez istoria campionatului. În ciuda ambiției mele, nu am crezut întotdeauna că pot câștiga atât de repede. Sunt foarte fericit. Nu trebuie să neglijăm acest titlu care ne permite să fim propulsați în vârful fotbalului francez.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte mândri, facem parte din echipa care a făcut istorie la PSG. Nu vorbim despre viitorul meu? Mult mai bine. Sunt fericit, am contract, anul viitor voi fi aici și voi fi foarte fericit


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,06 este cota pentru „total goluri PSG: sub 3” la meciul PSG – Clermont

ADVERTISEMENT