Sport

L-a convins pe Gigi Becali să nu fugă din țară: „Îți dau două milioane pe an!”

Gigi Becali a vrut să fugă din România. Plănuise totul. Cine l-a oprit să facă greșeala vieții lui. Dezvăluiri în premieră.
06.07.2023 | 09:14
La convins pe Gigi Becali sa nu fuga din tara Iti dau doua milioane pe an
L-a convins pe Gigi Becali să nu fugă din țară: „Îți dau două milioane pe an!”
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vrut să fugă din România înainte să fie arestat, însă un apropiat l-a convins în ultima clipă să renunțe la tot planul. Adevărul a ieșit la iveală după zece ani.

Gigi Becali a vrut cu orice preț să evite pușcăria: „A zis să merg cu el în Dubai”

Valentin Sălăgean, omul de afaceri care a deținut lanțul de restaurante Trattoria, a făcut dezvăluiri incendiare despre Gigi Becali. Toată discuția ar fi avut loc înainte de meciul tur din Europa League cu Ajax: „Am fost o dată cu el la Amsterdam. Avea probleme și voia să plece în Dubai. L-am sfătuit să nu o facă. A zis să merg cu el în Dubai, să nu facă pușcărie…

ADVERTISEMENT

I-am zis: ‘Bă, Gigi, nu putem să mergem! Să vină toată familia, dăm copiii peste cap… Au școli aicea, au viață. Mai ales că la voi la machedoni sunteți mai legați, nu sunteți ca noi’”.

Patronul FCSB își făcuse deja toate planurile și știa cum să facă bani și departe de România: „Și a stat să se gândească. Stăteam la el la apartament în Amsterdam. Înainte de meci, l-a dat pe Luțu afară: ‘Mergem la Dubai, facem, dregem… Am bani, facem cu Olăroiu…’”, a spus apropiatul patronului FCSB, la gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu voia să renunțe la idee: „2 milioane de euro pe an îți dau”

Valentin Sălăgean a încercat să îi enumere diverse argumente ca să îl facă să renunțe la idee: „’Băi, Gigi, nu e bine. Mai bine te duci îți faci treaba și la revedere! N-o să dureze o veșnicie. Ne dăm peste cap acolo! E cald vara, ce facem?! Pierd și eu restaurantele’”.

Însă Gigi Becali nu s-a lăsat convins prea ușor: „’Bă, îți dau cât vrei tu! 2 milioane de euro pe an îți dau!’. ‘Nu e vorba de bani, dar nu e bine!’. Și l-am luat așa și i-am explicat. El e foarte de treabă așa când ești cu el între patru ochi. E un om normal. Așa e firea lui”.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, a renunțat la idee: „’Bă, știi ceva? Ai dreptate! Mă duc acasă! Și dacă mă duc la pușcărie care e problema?!’. Și s-a dus. A avut în cap să plece. A fost un moment de… I-am zis că nu e bine. Stai fugar toată viața?! Și Walter ăla a fugit și până la urmă… De ce să fugi? 

Gigi Becali și-a încălcat promisiunea față de fetele sale: „Ai zis că nu mai stăm și plecăm din țara asta”

Gigi Becali a declarat într-o conferință de presă că fetele sale nu vor să preia FCSB după tot ceea ce s-a întâmplat cu tatăl lor: „Fetele au zis că nu vor. Nu vrem noi balamuc din-ăsta! I-am zis la ginere. Mi-a zis fata: ‘Tată, te rog frumos să-mi lași bărbatul în pace! Nu vreau să intre în fotbal!’”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri ar fi spus familiei că vor părăsi România după ce își va ispăși pedeapsa, însă acest lucru nu s-a întâmplat: „Când ai fost la pușcărie, ai promis că nu mai stăm și plecăm din țara asta! Nu te-ai ținut de cuvânt, acuma lasă-ne pe noi în pace! Nu avem nevoie de pușcării. Vrem să stăm liniștiți!”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „x solist” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: