Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

L-au lucrat jucătorii U Craiova pe Rădoi sau nu? Cu ce a greșit Rotaru? Dezbatere încinsă la Fanatik SuperLiga

Tensiunea de la Universitatea Craiova este departe de a se fi terminat, iar invitații Fanatik SuperLiga au dezbătut culisele demisiei lui Mirel Rădoi.
13.12.2022 | 16:15
Lau lucrat jucatorii U Craiova pe Radoi sau nu Cu ce a gresit Rotaru Dezbatere incinsa la Fanatik SuperLiga
Invitații emisiunii Fanatik SuperLiga au dezbătut situația tulbure de la Universitatea Craiova după demisia lui Mirel Rădoi. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, rămasă fără antrenor după demisia lui Mirel Rădoi, a câștigat cu CS Mioveni la limită, scor 1-0. Totuși, situația din cadrul clubului finanțat de Mihai Rotaru stă pe un butoi de tulbure, iar la FANATIK SUPERLIGA s-a dezbătut intens contextul în care Mirel Rădoi a părăsit formația din Bănie.

Dezbatere încinsă la Fanatik SuperLiga despre situația de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova nu a scăpat de probleme chiar dacă a învins-o pe „lanterna roșie” din SuperLiga. Ultrașii Peluzei Nord a echipei antrenate de interimarul Dragoș Bon au afișat un banner în timpul meciului cu argeșenii în care își exprimă regretul pentru plecarea lui Mirel Rădoi. ”Un fleac… L-ați ciuruit și pe ăsta!”, a fost mesajul suporterilor craioveni.

ADVERTISEMENT

Momentul din timpul partidei de la Mioveni a dat startul unei dezbateri aprinse în platoul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Robert Niță și Alin Buzărin și-au exprimat opiniile în legătură cu decizia lui Mirel Rădoi de a pleca după ce s-a arătat deranjat de declarațiile lui Sorin Cârțu făcute la FANATIK SUPERLIGA.

„Cel mai mult în timpul meciului mi-a plăcut banner-ul, execuția bună de la gol, fluierul de final și declarația lui Cîmpanu. ‘L-ați lucrat, l-ați ciuruit, au dreptate. Au dreptate, dar o să facem să fie bine’. S-a emoționat copilul (n.r. Cîmpanu).

ADVERTISEMENT

Pentru mine era o mare surpriză dacă ieri (n.r. luni) echipa asta juca ceva (n.r. Universitatea Craiova). Atunci, începeam să am semne întrebare la banner-ul afișat de galerie, la ce spune Pițurcă, referitor la mai multe lucruri. Dar echipa nu joacă nimic și continuă pe drumul pe care era cu Rădoi”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Contre între Alin Buzărin și Robert Niță după declarațiile lui Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a reacționat pentru prima oară după demisia lui Mirel Rădoi și consideră că fostul selecționer al României a ales să plece de pe banca „alb-albaștrilor” din cauza lui Mihai Rotaru. Robert Niță i-a dat dreptate lui Victor Pițurcă și a intrat într-o discuție aprinsă cu Alin Buzărin la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin: „Bun, dar ai garanția că Rădoi aducea toate punctele de la Mioveni?”

Robert Niță: „Nu, dar referitor la ce s-a spus cu ciuruitul și cu fleacul, ce spune și domnul Pițurcă, acolo e foarte greu de lucrat și cred că are dreptate”.

Alin Buzărin: „Ți se pare că Victor Pițurcă plătește niște polițe? E posibil să mai țină minte ce i s-a întâmplat lui acum două luni de zile?”

ADVERTISEMENT

Robert Niță: „Pițurcă nici nu uită și nici nu iartă. Nu iartă pe nimeni niciodată”.

Alin Buzărin: „Am văzut declarația lui Pițurcă, dar dacă n-ar fi fost episodul de atunci…”.

Robert Niță, poziție clară în dezbaterea de la Fanatik SuperLiga: „Pare mai aproape de realitate ce spune Pițurcă”

Robert Niță: Eu te întreb altceva și de ce tind să-i dau dreptate domnului Pițurcă. Ție ți se pare normal ca un patron de la o echipă, indiferent cine este antrenorul echipei, să plece în vacanță cu anumiți jucători? Păi și atunci despre ce vorbim. Pare mai aproape de realitate ce spune Pițurcă. 

Alin Buzărin a reprodus cuvintele lui Mihai Rotaru dintr-o fostă intervenție telefonică a patronului de la Universitatea Craiova la FANATIK SUPERLIGA. „’Domne, ce greu mi-a fost mie că a fost sfântul Andrei și nu i-am spus la mulți ani lui Ivan și să mă duc la botez, la Markovic’. Chestiile astea intrau în firescul activității clubului”, a spus Alin Buzărin.

Robert Niță: Când e un eveniment fericit sau nefericit, tu ca patron, ca cel care îi plătești, e normal să fii alături de ei. Indiferent dacă ăla e gras, slab, urât sau frumos. Și pentru jucători e o mândrie. În momentul când tu alegi, în timpul tău liber, să pleci cu 4-5 jucători în vacanță e o mare problemă”, a fost dialogul dintre cei doi invitați, la FANATIK SUPERLIGA.

Victor Pițurcă știe de ce a plecat Mirel Rădoi de la Universitatea Craiova

Victor Pițurcă a antrenat-o pe Universitatea Craiova timp de 4 luni și a ieșit la atac după ce s-a despărțit cu scandal de formația lui Mihai Rotaru. Demisia lui Mirel Rădoi l-a făcut pe fostul selecționer al României în vârstă de 66 de ani să răbufnească și să precizeze că finanțatorul „alb-albaștrilor” se implică în deciziile tehnicienilor.

„Nimeni nu va fi bun la Craiova lui Rotaru. Nu că face el ceva, el tot ce face, face tacit în spate. Vorbele pe care le auziți de la anumiți oameni vin tot de la el, pentru că e maestru în chestiile astea. E foarte dificil atât timp cât ai un patron care vorbește pe la spatele antrenorului cu jucătorii.

 E foarte greu să reușești și iată că am avut dreptate, așa este, un antrenor nu poate rezista. Iată că victimă a căzut și Rădoi, fiindcă el îl voia plecat 100%, ăsta a fost și motivul pentru care și-a dat demisia. Dar asta e situația, e problema lor.

Mangia a avut o șansă acolo, pentru că avea o echipă cu niște jucători foarte tehnici, mă refer la Băluță, la Mitriță, indiferent, ei marcau goluri. Mai era și Gustavo. Era o coordonare între ei extraordinară. E foarte greu să găsești azi o echipă care să-și facă KO adversarul.

Nici la nivel de echipă națională, în afară de Brazilia, nu există echipe să-și creeze ocazii prin faze bine lucrate, dintr-o atingere, nu vezi. Mangia a avut norocul ăsta cu nucleul de jucătorii, altfel nu cred eu că rezista nici el atâta timp, după cum am văzut modul lui de lucru și ceea ce s-a întâmplat în perioada lui”, a declarat Victor Pițurcă, la Sport Total FM.

ADVERTISEMENT