Sport

L-au lucrat Pintilii și Neubert pe Dică? Reacția ultrașilor FCSB-ului și ce doresc de la noul antrenor: „Nici noi nu înțelegem”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua, nu crede că Nicolae Dică a fost lucrat de Mihai Pintilii și Thomas Neubert.
10.11.2022 | 10:43
Lau lucrat Pintilii si Neubert pe Dica Reactia ultrasilor FCSBului si ce doresc de la noul antrenor Nici noi nu intelegem
Nicolae Dică și Mihai Pintlii au lucrat 3 luni în acest mandat la FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a ieșit din nou la atac după plecarea de la FCSB, însă Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua, nu crede că antrenorul a fost lucrat de către colaboratorii săi.

Gheorghe Mustață nu crede că Nicolae Dică a fost lucrat de Mihai Pintilii și Thomas Neubert: „Nu există așa ceva, vă spun eu că știu foarte bine”

Gheorghe Mustață a vorbit pentru ProSport despre situația de la FCSB și ceea ce a lipsit echipei în mandatul lui Nicolae Dică: „Întotdeauna mi-am dorit un antrenor stelist, ne pare rău că băieții nu au avut atitudine cu Dică.

ADVERTISEMENT

(n.r. De ce crezi că nu au avut atitudine cu Dică?) Nu știu, poate trebuia un restart la echipă, nici noi nu înțelegem pentru că o parte din jucători sunt cei care erau aproape să ia campionatul anul trecut”, a spus ultrasul contrariat.

Liderul Peluzei Nord nu ia în calcul varianta conform căreia Mihai Pintilii și Thomas Neubert ar fi contribuit la plecarea lui Dică: „(n.r. L-au lucrat Pintilii și Neubert pe Dică?) Nu există așa ceva, vă spun eu că știu foarte bine. Eu, o dată la 2 – 3 zile eram la bază cu ei, vedeam atitudinea lor. Poate și atitudinea noastră față de ei, unde le-am spus mereu că este ultima șansă să ne țină alături de ei”.

ADVERTISEMENT

Galeria FCSB îl dorește pe Laurențiu Reghecampf la echipă: „Cine nu și l-ar dori”

Gheorghe Mustață insistă pentru revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB și știe de ce tip de antrenor e nevoie la vicecampioana României: „Nu numai Peluza Nord, cine nu și l-ar dori pe Reghe. Acum știu eu ce strategie au ei sau să mă duc la Gigi să-i spun ‘Pune-l antrenor pe ăla’, sau la Meme la fel.

Conducerea decide, eu sper ca ei să ia o decizie corectă și să aducă un antrenor cu autoritate în vestiar și poate lucrurile se vor schimba în bine. Dacă este Reghe, cu mare plăcere îl așteptăm”, a mai spus liderul galeriei FCSB pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mustață a mai încercat să aducă pe Reghe la echipă și declara după plecarea lui Nicolae Dică: „Așteptăm decizia patronului, dar poate se gândește și la Reghe. Din punctul nostru de vedere, e varianta care ne asigură că ne vom lupta cu șanse serioase la titlu. Eu mai discut uneori cu el. Dacă patronul îl sună, omul se urcă în primul avion și vine să preia echipa”, a declarat liderul Peluzei Nord pentru playsport.ro.

Laurențiu Reghecampf îl sună nonstop pe Gigi Becali

FANATIK a aflat că Laurențiu Reghecampf l-a sunat în repetate rânduri pe patronul FCSB-ului: „Ultima informație pe care o a avem este că Reghecampf face presiuni foarte mari să ajungă la FCSB. Îl sună pe Gigi Becali constant în ultimele zile, îl disperă cu telefoanele”, a dezvăluit Horia Ivanovici, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă inițial omul de afaceri nici nu lua în calcul această variantă, se pare că lucrurile s-ar fi schimbat după meciul cu West Ham: „La început, acum câteva zile, Gigi Becali chiar nu voia sa audă de povestea cu Laurențiu Reghecampf, care are mari probleme în Azerbaidjan și e contestat, oarecum postul e pe muchie de cuțit.

Acum câteva zile, după meciul cu West Ham, Gigi Becali nici nu voia să audă din sursele FANATIK, dar se pare că între timp lucrurile s-au mai schimbat”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.55 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT