Sport

Nicolae Dică își continuă atacurile după ce a plecat de la FCSB: „Să arate Pintilii ce a făcut la antrenamente! Să facă cinci victorii și ridic mâna”

Nicolae Dică își continuă atacurile la adresa FCSB-ului, dându-i o replică tăioasă lui Mihai Pintilii, antrenorul interimar al FCSB-ului.
09.11.2022 | 20:59
Nicolae Dica isi continua atacurile dupa ce a plecat de la FCSB Sa arate Pintilii ce a facut la antrenamente Sa faca cinci victorii si ridic mana
Nicolae Dică își continuă atacurile după ce a plecat de la FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al vicecampioanei României a făcut o comparație a meciului cu Rapid, privind statisticile, față de cifrele pe care echipa le-a avut în alte meciuri, în perioada în care o pregătea FCSB.

Nicolae Dică își continuă atacurile după ce a plecat de la FCSB

Nicolae Dică își continuă atacurile la atacurile la adresa FCSB-ului: „Vreau să le arăt că noi alergam mult mai mult decât au alergat ei la meciul cu Rapid. Vreau să le demonstrez că s-au înșelat când au făcut acel articol, când spun ceva, vreau să vin și cu argumente.

ADVERTISEMENT

Eu îi felicit pentru victorie, m-am bucurat mult, și suporterii au avut un aport important. Ei din club au făcut catapultul, doar cei din staff au informațiile astea.

Să arate ei că au făcut într-o săptămână cât nu am făcut eu în trei luni. Dar le transmit că cifrele de la meciul cu Rapid au fost mult sub cele care au fost la meciul cu Piteștiul, chiar și cu U Cluj”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu… să arate Pintilii ce a făcut la antrenament, să arăt și eu ce am făcut la antrenamente, avem antrenamentele filmate. Vedem după unde a fost plăcerea și unde nu a fost. Ei să facă cinci victorii consecutive și ridic și eu mâna. La fel, să intre la anul în grupele Champions League, Doamne ajută, și ridic din nou mâna.

Știam dinainte ce a spus Pintilii… sunt mai multe lucruri pe care nu le pot vorbi aici. Nu vreau să se înțeleagă greșit că am ceva cu ei.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă gândesc că m-au lucrat, vreau doar să dovedesc că statistica dată de ei în ziar, e mai slabă decât ce am făcut eu în perioada asta la echipă, cu cei doi membri din staff-ul meu.

Nimeni nu mi-a reproșat nimic când eram acolo, o singură dată, la un grătar pe care l-am făcut la bază, mi-a spus Pintilii de ce ne apărăm cu doi oameni la faze fixe și i-am explicat, dar atât”, a mai spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Pe mine mă interesează disciplina la echipă!”

„Sunt de acord cu ce a spus MM, că am condus mai sobru echipa. Nicio secundă nu îmi reproșez asta, la mine pe primul plan e disciplina și munca. Așa m-am ghidat ca fotbalist, așa mă ghidez și ca antrenor.

Eu sunt primul care respect regulamentul și vreau ca cei care să fie pe teren, să dea 100% pe teren. Când mergem la distracție, abia atunci ne distrăm. Am spus când am ajuns la club dacă e vreun jucător care poate din cinci meciuri să îmi câștige trei meciuri.

Le-am spus să ridice mâna. Nu a ridicat nimeni mâna. Eu le-am spus că dacă ar fi un jucător care să facă asta, închideam ochii la antrenament pentru el”, a continuat Nicolae Dică.

„Cine mă angajează pe mine, trebuie să știe că eu sunt cu disciplina. Lovin e aici lângă mine, generația noastră când am făcut performanța în 2006.

Noi când întârziam la antrenamente, ne puneam singuri amenda. Eu în cinci ani la echipă nu am plătit nicio amendă. Întrebați-l pe Coman, Cordea, Compagno câte discuții am avut cu ei”, a mai spus fostul antrenor al FCSB-ului.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.55 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT