Life

La 14 ani de când Virgil, soțul ei, a murit, Carmen Harra a făcut anunțul: ”Vreau ceva adevărat”

După 14 ani de când a rămas văduvă, Carmen Harra a făcut declarația momentului. Ce spune despre un viitor partener de viață.
15.06.2023 | 11:15
La 14 ani de cand Virgil sotul ei a murit Carmen Harra a facut anuntul Vreau ceva adevarat
După 14 ani de când a rămas văduvă, Carmen Harra a făcut declarația momentului. Ce spune despre un viitor partener de viață. Sursa foto: Facebook / spynews.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

La 14 ani de când Virgil, soțul ei, a murit, renumita clarvăzătoare, care locuiește în Statele Unite ale Americii, a făcut anunțul. Fosta cântăreață spune că vrea ceva adevărat legat de o posibilă poveste de dragoste.

După 14 ani de când a rămas văduvă, Carmen Harra a făcut declarația momentului. Ce spune despre un viitor partener de viață

După 14 ani de când a rămas văduvă, Carmen Harra a făcut declarația momentului. Virgil, tatăl fiicei sale Alexandra, a încetat din viață în anul 2009 după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. De atunci vedeta nu și-a mai refăcut viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Celebra clarvăzătoare susține că anul acesta i se pregătește ceva interesant din punct de vedere sentimental. Chiar și așa își dorește o relație adevărată, fără să fie nevoită să apeleze la anumite compromisuri.

„În 2023 lucrurile din viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează!

ADVERTISEMENT

Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”, a mărturisit Carmen Harra pentru publicația ciao.ro. În plus, își dorește pace, liniște, echilibru și sănătate.

Mai mult, fosta cântăreață din trupa Trio Express nu este genul de femeie care să accepte iubirile pasagere, ci caută ceva care să dureze pentru o perioadă lungă, așa cum s-a întâmplat cu regretatul ei soț.

ADVERTISEMENT

Carmen Harra, despre povestea de dragoste cu soțul său

Carmen Harra a dezvăluit la un moment dat cum a început povestea de dragoste cu soțul său, Virgil, cu care a fost căsătorită vreme de 27 de ani. Cei doi s-au întâlnit în Statele Unite ale Americii și și-au unit destinele după numai 3 săptămâni.

Bărbatul mai fusese însurat și are o fiică, Florina, cu care clarvăzătoarea se înțelege destul de bine. De când l-a cunoscut vedeta a știut că partenerul său nu va depăși vârsta de 60 de ani, decedând cu doi ani înainte de schimbarea prefixului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a mai subliniat că nu poate fi mințită de nimeni pentru că simte atunci când cineva încearcă să o tragă pe sfoară. Același lucru este valabil și legat de dragoste, mai spune Carmen Harra, care e discretă din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT