Sport

La doar 20 de ani a fost omul meciului cu Chelsea! Ce a spus Klopp despre noua senzație a lui Liverpool

Jurgen Klopp a comentat prestația lui Conor Bradley din derby-ul cu Chelsea, scor 4-1. Fundașul dreapta de 20 de ani este noua senzație de pe Anfield.
01.02.2024 | 12:25
La doar 20 de ani a fost omul meciului cu Chelsea Ce a spus Klopp despre noua senzatie a lui Liverpool
Cine este noua senzație a lui Liverpool. Fotbalistul a fost omul meciului cu Chelsea. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Liverpool a învins-o categoric pe Chelsea în derby-ul rundei cu numărul 22 din Premier League. „Cormoranii” s-au impus cu 4-1 și și-au consolidat poziția în fotoliul de lider. Surprinzător, cel mai bun om al meciului pe Anfield a fost ales Conor Bradley, un fundaș dreapta în vârstă de doar 20 de ani.

La doar 20 de ani a fost omul meciului cu Chelsea

Conor Bradley, format la academia lui Liverpool, l-a înlocuit cu mare succes pe Trent Alexander-Arnold care a rămas pe banca de rezerve la meciul cu Chelsea de miercuri seară. Tânărul fundaș dreapta în vârstă de 20 de ani a oferit două pase decisive și a înscris un gol contra londonezilor, fiind desemnat omul meciului.

ADVERTISEMENT

Tânărul fundaș crescut la academia din Merseyside a reușit să înscrie primul gol în acest sezon de Premier League la a doua apariție. Conor Bradley a pasat decisiv la golurile lui Diogo Jota și Dominik Szoboszlai. Totodată, Bradley a înscris în minutul 39 din pasa columbianului Luis Diaz.

Conor Bradley a adus un aport excelent echipei atât defensiv, cât și ofensiv, iar fanii de pe Anfield l-au comparat imediat pe tânărul fotbalist cu Trent Alexander-Arnold. În total, Conor Bradley a adunat 14 partide în tricoul mari a echipei „cormoranilor”. Pe lângă golul din meciul cu Chelsea, Bradley a mai reușit alte 6 pase decisive în tricoul lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp, cuvinte mari despre noua senzație a lui Liverpool

Jurgen Klopp și Liverpool luptă pentru câștigarea a 4 trofee în actuala stagiune. „Cormoranii” sunt lideri în Premier League și calificați în finala Cupei Ligii Angliei. De asemenea, trupa de pe Anfield este calificată în optimile UEFA Europa League și optimile Cupei Angliei.

Antrenorul german care și-a anunțat plecarea la finalul sezonului nu a ezitat să-l laude pe Conor Bradley. „E un băiat incredibil. Oamenii mi-au spus că mulțimea îi cânta numele. E pur și simplu minunat.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc că în trecut, în vară, erau câteva persoane care spuneau că avem nevoie de un fundaș dreapta, bla, bla, din diferite motive. Aveam încredere în Conor”, au fost cuvintele lui Jurgen Klopp.

„Finalizare remarcabilă, întregul joc, contribuția, implicarea. Este greu să joci împotriva lui (n.r. Raheem) Sterling, asta nu este ușor. Sunt foarte fericit pentru el. Este un tânăr foarte serios și asta a fost destul de special, trebuie să spun”, a mai spus antrenorul german.

ADVERTISEMENT

Darwin Nunez, în istoria Premier League după Liverpool – Chelsea 4-1

Liverpool nu a avut probleme în misiunea de a câștiga derby-ul cu Chelsea. Mai mult decât atât, scorul ar fi putut lua proporții dacă Darwin Nunez nu ar fi nimerit bara de 4 ori. Atacantul uruguayan a stabilit un record istoric în Premier League.

În vârstă de 24 de ani, Nunez a devenit primul jucător care lovește bara de 4 ori într-un meci începând cu sezonul 2003 – 2004, potrivit Opta. În actuala stagiune, atacantul a trimis în total de 7 ori în bară, cele mai multe astfel de execuții.

ADVERTISEMENT