Sport

La două zile după ce și-a anunțat retragerea din fotbal, Gigi Becali, patronul FCSB, a părăsit România! Cu cine a plecat. Exclusiv

Gigi Becali a plecat din țară! Decizie neașteptată a lui Gigi Becali după ce și-a anunțat retragerea de la FCSB. Informații exclusive dezvăluite de FANATIK.
26.04.2023 | 09:17
La doua zile dupa ce sia anuntat retragerea din fotbal Gigi Becali patronul FCSB a parasit Romania Cu cine a plecat Exclusiv
Gigi Becali a fost amendat de FRF după reclamațiile venite de la CCA. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a plecat din țară la două zile după ce și-a anunțat retragerea din fotbal și, implicit, de la FCSB, informație pe care a dezvăluit-o în exclusivitate FANATIK. Latifundiarul din Pipera a cedat nervos după ce echipa sa a ieșit aproape definitiv din lupta la titlu, după 0-1 cu Rapid. Arbitrajul lui Horațiu Feșnic și felul în care Răzvan Burleanu conduce FRF l-au făcut să ia această decizie, din declarațiile pe care le-a dat a doua zi după derby-ul din Giulești.

Gigi Becali a plecat la Muntele Athos. Decizia luată după ce a anunțat că renunță la FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate ce decizie a luat Gigi Becali la scurt timp după ce a anunțat că iese din fotbal în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Palatul din Aleea Alexandru. Din informațiile noastre, afaceristul în vârstă de 64 de ani a plecat miercuri, 26 aprilie, la Muntele Athos cu un charter privat.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali merge acolo în calitate de invitat special, făcând parte dintr-o delegație condusă de Preasfințitul Varlaam Ploieșteanul, Episcop-vicar patriarhal și al doilea cel mai important om în ierarhia Bisericii Ortodoxe Române, după Patriarhul Daniel.

Alături de Becali, din această delegație mai fac parte și alți oameni importanți din Biserica Ortodoxă Română, dar și membri ai Guvernului României.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate și ce va face la Muntele Athos această delegație din care face parte și Gigi Becali. Aceasta va participa la deshumarea unui preot care va fi declarat „sfânt”. El va fi canonizat în cadrul unei ceremonii fastuoase, care va avea loc joi, 27 aprilie.

Site-ul nostru a aflat și când va reveni Gigi Becali în România. Omul de afaceri se va întoarce în țară vineri, 28 aprilie, cu două zile înainte de startul returului play-off-ului de SuperLiga. Duminică, de la ora 21:00, FCSB va juca în deplasare împotriva Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Cu ce se va ocupa Gigi Becali după retragerea din fotbal

La conferința de presă în care și-a anunțat retragerea din fotbal, Gigi Becali a dezvăluit cu ce se va ocupa de acum înainte, promițând că nici măcar nu se va mai uita la meciurile roș-albaștrilor. Există totuși șanse ca fostul patron al roș-albaștrilor să revină asupra deciziei.

„Păi, eu dimineață la 7 mă duc la biserică și după merg acasă. Nici aici nu mai stau. M-ați mai văzut pe mine la palat? Biserică, casă, rugăciune, oi. Mie îmi place să stau cu călugării 5-6 ore. Mă duc pe la mănăstiri, stau câteva zile”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera nu îl uită pe Horațiu Feșnic. „Centralul” de la derby-ul Rapid – FCSB 1-0 i-a iertat pe giuleșteni de două cartonașe roșii cât se poate de evidente.

„Eu mă trezeam cu rugăciunea în cap. Acum, m-am trezit cu Feșnic. I-am dat mesaj și lui. Putea să mă sune: ‘Bre, nea Gigi, iartă-mă’. Știi ce îi ziceam? Bine, tată, ți-ai cerut iertare, te iert. Când ai spus ‘iartă-mă’, de mine ai scăpat. Bravo, bă, Feșnic, ți-ai cerut iertare”, a mai spus Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,80 este cota pentru „2 solist și sub 4,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: