News

La o zi după înmormântarea Andreei, studenta ucisă de iubit, o nouă tragedie a lovit familia îndoliată. A murit și verișorul tinerei

Familia Andreei, studenta ucisă de iubit la Timișoara, a fost lovită de o nouă tragedie. La o zi după înmormântarea tinerei de 21 de ani a murit și verișorul ei.
30.03.2024 | 09:28
La o zi dupa inmormantarea Andreei studenta ucisa de iubit o noua tragedie a lovit familia indoliata A murit si verisorul tinerei
O nouă tragedie în familia Andreei, studenta ucisă la Timișoara: verișorul Eduard a murit la o zi de la înmormântarea ei. Sursa foto: Facebook / gorjonline.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia Andreei, studenta de 21 de ani ucisă de iubitul ei, Mirel, este lovită de o nouă tragedie fără margini. Verișorul fetei, Eduard, a decedat vineri, 29 martie, la doar 17 ani.

O nouă tragedie în familia Andreei, studenta ucisă la Timișoara: verișorul Eduard a murit la o zi de la înmormântarea ei

La o zi după înmormântarea Andreei, studenta ucisă de iubit cu mai multe lovituri de cuțit, o nouă tragedie a lovit familia din județul Gorj. A murit și verișorul tinerei.

ADVERTISEMENT

Joi, 28 martie, au fost momente dramatice în localitatea natală a studentei la Medicină. Părinții, rudele și prietenii au condus-o pe Andreea pe ultimul drum. Tânără a fost îmbrăcată în rochie de mireasă.

La doar o zi după acest eveniment, familia Andreei a primit o altă veste tragică. În cursul zilei de vineri, 29 martie, s-a stins și verișorul tinerei, notează Gorj Online. De mai multe zile, Eduard se lupta pentru viața sa de pe un pat de spital.

ADVERTISEMENT

Pe data de 8 martie, băiatul de 17 ani a fost implicat într-un grav accident rutier. Într-o clipă de neatenție, un vehicul l-a lovit din plin. A ajuns de urgență la spital, însă la scurt timp de la incident, a intrat în comă.

În cele trei săptămâni trecute de la accident, medicii au încercat în să-l salveze. Acest lucru nu a mai fost posibil Eduard a murit la doar o zi distanță după înmormântarea verișoarei lui.

ADVERTISEMENT

Mesaje de condoleanțe după decesul lui Eduard

Cele două tragedii care au lovit localitatea Padeș i-au făcut pe localnici să se roage la Dumnezeu pentru ca astfel de momente să le ocolească zona. ”Doamne întoarce fața către comuna noastră că prea mari sunt tragediile. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în împărăția sa”, a spus un bărbat.

Mesajele de condoleanțe au curs după această  a doua tragedie. ”Doamne ferește! Dumnezeu să-l odihnească în pace. Săracul, nu și-a mai revenit. Doamne dă putere la toți cei dragi lui să treacă prin aceasta durere”

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să îl odihnească în pace, multă putere familiei. Rămas bun prieten drag nu te voi uita niciodată. Multă putere vouă, familiei, să treceți peste acest mare necaz”.

”Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și vouă multă putere să treceți peste așa durere! Sincere condoleanțe! Nu te vom uita niciodată, copil cuminte!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

ADVERTISEMENT