Life

La scurt timp după ce a confirmat despărțirea de Livia, Cătălin Bordea a revenit cu un mesaj: ”Am frați”

După semnarea actelor de divorț de Livia, Cătălin Bordea a făcut o postare surpriză. Ce spune comediantul despre separare.
14.07.2023 | 12:12
La scurt timp dupa ce a confirmat despartirea de Livia Catalin Bordea a revenit cu un mesaj Am frati
După semnarea actelor de divorț de Livia, Cătălin Bordea a făcut o postare surpriză. Ce spune comediantul despre separare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a confirmat despărțirea de soția sa, câștigătorul de la America Express 2022 a revenit cu un mesaj. Fostul co-prezentator de la Antena Stars a subliniat că are aproape foarte mulți „frați”.

După semnarea actelor de divorț de Livia, Cătălin Bordea a făcut o postare surpriză. Ce spune comediantul despre separare

După semnarea actelor de divorț de Livia, Cătălin Bordea a făcut o postare surpriză pe rețelele de socializare. Comediantul a vorbit deschis despre separare la mai bine de un an de când relația cu bruneta a început să se clatine.

ADVERTISEMENT

Fostul co-prezentaor de la Xtra Night Show a distribuit o imagine în care apare alături de mai mulți comedianți români. Printre aceștia se numără Micutzu, Adrian Nicolae, Cătălin Bucur, Geo Adrian și Călin Crețu.

„O să fie bine. Am frați”, a scris câștigătorul de la America Express 2022 legat de fotografia de pe Instagram. În felul acesta a dat de înțeles că a acceptat situația după ce femeia care i-a fost alături 8 ani a ales să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Cătălin Bordea a redistribuit o filmare în care un internaut urmărește unul dintre stand-up-urile pe care le-a făcut până acum în domeniul profesional. În clipul în care comediantul râde se poate observa și un pahar de vin.

Imaginea postată de Cătălin Bordea
Imaginea postată de Cătălin Bordea în online. Sursa foto: Instagram.com

Cătălin Bordea și Livia au divorțat oficial

Cătălin Bordea și Livia au divorțat oficial, anunțul fiind făcut de comediant pe social media. Cei doi au ales să meargă la notar în cursul zilei de joi, 13 iulie 2023, însă au la dispoziție 30 de zile în care se pot răzgândi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a rugat presa să îi respecte fostei partenere de viață suferința. Fostul prezentator de la Antena Stars nu a dorit să vorbească despre motivele pentru care a luat această decizie legat de relația sentimentală.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte din acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune că niciun motiv clasic nu a dus la această separare. 

ADVERTISEMENT

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a scris Cătălin Bordea despre despărțirea de soția sa, Livia.

ADVERTISEMENT