Life

Lacrimi în platoul de la Antena Stars după ce DJ Lalla a fost găsită moartă: „Cerea cu disperare ajutor”. O prezentatoare nu s-a putut abține

Durere fără margini după ce DJ Lalla a fost găsită fără viață pe plaja din Mamaia. Au curs lacrimi și în platoul Antena Stars.
29.09.2023 | 17:46
Lacrimi in platoul de la Antena Stars dupa ce DJ Lalla a fost gasita moarta Cerea cu disperare ajutor O prezentatoare nu sa putut abtine
Lacrimi în platoul Antena Stars după moartea Laurei Roșca. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moartea învăluită în mister a Laurei Roșca i-a șocat pe mulți, iar cei care au cunsocut-o pe tânără trec acum prin emoții greu de imaginat. Chiar la Antena Stars, în cadrul emisiunii Star Magazin, prezentatoarea și invitata sa au izbucnit în plâns.

Olga Popa și invitata sau au izbucnit în plâns la Antena Stars după ce Laura Roșca a murit

Moartea misterioasă a lui DJ Lalla i-a devastat pe apropiații tinerei. Tânără găsită moartă pe plaja din Mamaia, în dimineața zilei de 28 septembrie 2023, era cunoscută în lumea mondenă, fiind nelipsită de la majoritatea petrecerilor, dar și pentru că era vocea unui radio.

ADVERTISEMENT

Despre decesul său s-a discutat și în cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars, iar prezentatoarea, Olga Popa, nu s-a putut abține să nu plângă, asta după ce invitata ei, numerologul Adina Timofte a vărsat lacrimi pe toată durata discuției.

Conform acesteia, Laura Roșca avea nevoie de ajutor, pentu că simțea că nu mai poate duce de una singură tot ce se întâmplă în viața sa. Totuși, sprijinul după care tânjea nu a venit la timp pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Era un om care cerea cu disperare un ajutor. Ea muncea foarte mult. Simțea undeva o limită și știa că nu poate ajunge acolo unde avea foarte multe planuri mărețe.

Îi era foarte greu să vorbească cu cea mai bună prietenă din viața ei. Niciodată nu spunea cu adevărat ce simte. De câțiva ani se simțea într-o închisoare. Orice ar fi făcut nu avea sens nimic în viața ei”, a declarat Adina Timofte, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

La rândul său, Olga Popa a mărturisit că situația a emoționat-o. „M-a emoționat și pe mine și cred că și pe toți cei care au cunoscut-o! Drum lin și rămas-bun, Laura!”, a spus prezentatoarea Star Magazin.

Declarațiile triste făcute de tatăl Laurei Roșca

Tatăl tinerei găsite decedate pe plaja din Mamaia a făcut declarații triste. Acesta a dezvăluit că fiica lui nu trecea printr-o perioadă bună din punct de vedere emoțional, dar nu înțelege cum s-a înecat, având în vedere că era pricepută la înot.

ADVERTISEMENT

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl fetei. 

ADVERTISEMENT