Life

Lacrimi la Insula iubirii 2023. Concurentul care nu s-a mai putut abține: “Sunt foarte emotiv”

Un concurent a început să plângă la emisiunea Insula Iubirii, sezonul 7, de pe Antena 1. Din ce cauză nu s-a mai putut abține?
23.06.2023 | 00:03
Lacrimi la Insula iubirii 2023 Concurentul care nu sa mai putut abtine Sunt foarte emotiv
Insula Iubirii a ajuns la sezonul 7. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Lacrimi joi seară la emisiunea Insula Iubirii, sezonul 7, de pe Antena 1. Un concurent nu s-a mai putut abține și a început să plângă în fața tuturor. ”Sunt foarte emoționat”, a declarat el. Ce motiv l-a determinat, însă, să reacționeze în acest mod?

De ce a început să plângă un concurent de la Insula Iubirii

Noi cupluri au pătruns în Insula Iubirii, sezonul 7. Acestea dau testul relației lor, pentru a vedea dacă sentimentele lor sunt foarte sincere. Ele vor trebui să facă față ispitelor, care vor încerca să le ademenească prin tot felul de trucuri. Nu este exclus să se înceapă noi povești de dragoste.

ADVERTISEMENT

Un număr de 20 de ispite vor fi și în noul sezon. Îndrăgostiții vor face cunoștință cu alți bărbați și femei și se va putea vedea cine nu-și încalcă legământul făcut partenerului, acela că nu-l va înșela. Unii concurenți au început să plângă când au aflat că mai este puțin până când vor fi separați și vor fi duși alături de ispite.

”Îmi vine să plâng un pic. Nu știu dacă par genul de bărbat care plânge. Dar sunt foarte emotiv și sensibil ”, a spus Bogdan de la Insula Iubirii. Pe lângă el, Cristina și Iulian, soț și soție, au mărturisit că s-au înscris în show-ul TV pentru a demonstra tuturor că există dragoste sinceră chiar și în pofida diferenței de vârstă.

ADVERTISEMENT

Doi soți, cu diferență de vârstă de 21 de ani, concurenți la Insula Iubirii

Între Cristina și Iulian există o diferență de vârstă de 21 de ani, însă nimeni și nimic nu i-a împiedicat să meargă în fața altarului și să se căsătorească. De 10 ani și jumătate formează un mariaj solid și niciodată nu s-au gândit să se separe.

”Suntem extraordinar de bine, la fel ca acum 11 ani. Suntem căsătoriți de 10 ani jumate. De 11 ani de când suntem împreună nu ne-am pus niciodată o întrebare dacă se va termina sau când se va termina. E o relație perfectă”, a spus Iulian de la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

”Este o diferență de 21 de ani între noi. E o diferență mare de vârstă. Cine află că între noi este o diferență de 21 de ani este inevitabil să nu ridice o sprânceană”, a completat și Cristina, soția lui Iulian.

Sezonul 7 se filmează în două resorturi de lux din Thailanda, cu piscină, jacuzzi, palmieri și meniuri sofisticate. Aici, participanții vor dormi la un loc cu ispitele. Multe camere au vedere la mare și există și locuri speciale pentru întâlnire.

ADVERTISEMENT

Insula Iubirii este unul dintre cele mai cunoscute formate despre iubire și relații, din țară. Se difuzează pe Antena 1 și a debutat pe micile ecrane ale românilor în anul 2015. Emisiunea este prezentată de actorul Radu Vâlcan, soțul actriței Adela Popescu.

ADVERTISEMENT