Sport

Ladislau Boloni, în formă și la declarații după Metz – Lens 2-1. S-a amuzat cu o reporteriță și a dat replica serii. Video

Ladislau Boloni a surprins la declarații după victoria lui Metz, scor 2-1 cu Lens, în etapa a 29-a din Ligue 1. Revenire spectaculoasă pentru echipa antrenorului român.
13.04.2024 | 10:36
Ladislau Boloni in forma si la declaratii dupa Metz  Lens 21 Sa amuzat cu o reporterita si a dat replica serii Video
Ladislau Boloni a tras primele concluzii după victoria lui Metz, scor 2-1 cu Lens, în etapa a 29-a din Ligue 1. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Metz a obținut o victorie vitală în Ligue 1 în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa antrenată de Ladislau Boloni a câștigat partida cu Lens, scor 2-1, în etapa a 29-a. Tehnicianul român a luat o mare gură de oxigen, apropiindu-se la doar două puncte de primul loc salvator.

Metz, revenire fabuloasă cu Lens în Ligue 1

Metz a câștigat la limită duelul de pe teren propriu cu Lens în primul meci al rundei cu numărul 29 din Ligue 1. Scorul a fost deschis de oaspeți în minutul 13 de Sotoca. Atacantul francez a înscris din lovitură de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

A urmat o adevărată demonstrație de forță a lui Metz. Georgianul Georges Mikautadze a reușit „dubla” în minutele 34 și 45+2, iar echipa lui Ladislau Boloni a intrat în avantaj la cabine. Situația pe tabelă a rămas neschimbată până la fluierul de final al meciului.

Astfel, Metz a ajuns la 26 de puncte în 29 de partide și ocupă locul 17 în Ligue 1, penultimul, la doar două puncte de salvarea de la retrogradare. Totuși, Le Havre, Nantes și Lorient, principalele contracandidate ale lui Boloni, au câte un meci în minus.

ADVERTISEMENT

Ce a putut să declare Ladislau Boloni după ce Metz a revenit cu Lens în Ligue 1: „Mă duc acasă, îmi voi săpa grădina”

Inevitabil, la finalul partidei, Ladislau Boloni a fost întrebat de reporterii francezi despre șansele salvării de la retrogradare. Antrenorul român a amânat răspunsul, însă a oferit o serie de declarații surprinzătoare.

„Dacă suntem relansați în cursa pentru menținere? Lasă-mă să mai savurez câteva minute din această seară frumoasă. Mă duc acasă, îmi voi săpa grădina, îmi ud plantele.

ADVERTISEMENT

Apoi, după cum spui, în fotbal totul este posibil”, a declarat Ladislau Boloni, citat de Le Republicain-Lorrain. „Nu este o victorie care a căzut din cer astăzi. Dacă e să compar cu meciul din tur, a fost mai mult conținut, o anumită tactică și umilință. Am simțit douăzeci de minute bune că nu ne putem găsi locul la mijloc, pentru a crea un echilibru.

De multe ori am fost loviți puternic de accelerațiile adversarului nostru. Voința era acolo, dar nu și gândirea. Apoi, fiecare și-a găsit zona pentru a răspunde la mișcările lui Lens, am reușit să rezolvăm asta în repriza a doua”, a mai spus Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT

Scandal în tribune la Metz – Lens 2-1. Jucătorii au sărbătorit alături de galerie la finalul meciului

Scandalul nu a ocolit duelul câștigat de Metz cu Lens. Unul dintre suporteri a coborât până la marginea tribunei și a arătat semne obscene fanilor de la tribuna inferioară. Ceilalți fani nu au trecut cu vederea gestul suporterului și s-a pornit un scandal general cu pumni și picioare.

După victoria fantastică, jucătorii lui Metz au mers în fața galeriei pentru a celebra succesul. Atât suporterii, cât și jucătorii au cântat și au sărit până la epuizare. În următoarea rundă, Metz o înfruntă în deplasare pe Le Havre, pe 21 aprilie.

Tot la finalul partidei, Ladislau Boloni s-a amuzat cu o reporteriță. Jurnalista i-a cerut antrenorului român să ofere un zâmbet. Metz nu mai câștigase de 3 partide în Ligue 1, iar fanii chiar i-au cerut demisia românului la un moment dat.

ADVERTISEMENT