Sport

Ladislau Boloni, o nouă înfrângere în Ligue 1! Metz, al doilea meci la rând în care se marchează 7 goluri

Ladislau Boloni nu o duce foarte bine cu Metz, care a încasat din nou multe goluri, într-un meci spectaculos, dar retrogradarea se apropie vertiginos de clubul tehnicianului român.
07.04.2024 | 16:56
Ladislau Boloni o noua infrangere in Ligue 1 Metz al doilea meci la rand in care se marcheaza 7 goluri
Ladislau Boloni, o nouă înfrângere cu Metz / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Românul a preluat-o pe Metz în 2022, club cu care a și promovat în Ligue 1. Însă, rezultatele în prima divizie franceză au întârziat și clubul este foarte aproape de retrogradare, fiind pe penultima poziție. Metz a pierdut 3-4 pe terenul lui Metz, după 2-5 etapa trecută cu AS Monaco.

Înfrângere pentru Metz-ul lui Boloni, meci cu 7 goluri

Partida a debutat bine pentru trupa lui Boloni, care a deschis scorul în minutul 6 prin veteranul Ismail Traore. Însă, avantajul formației vișinii nu a durat foarte mult, ci doar 6 minute, atunci când Chardonnet a marcat pentru Brest.

ADVERTISEMENT

Avalanșa de goluri a sosit peste Boloni, care s-a văzut condus în minutul 31 după golul tânărului Kamory Doumbia. Doar 7 minute mai târziu, Metz mai încasează o lovitură și primește un nou gol, de data această din partea lui Mounie, scor 3-1.

Intrați la cabine cu 3 goluri luate în 45 de minute, trupa lui Boloni pare că nu se redresează. Martin Satriano face 4-1 pentru Brest, iar punctele par deja pierdute de Metz, care turează motoarele.

ADVERTISEMENT

Eroul lui Metz pe final a fost georgianul Mikautadze, care a înscris o dublă. Atacantul francezilor a înscris în minutele 74 și 80, oferindu-i speranțe pe final lui Boloni, dar degeaba. Metz pierde o nouă partidă, unde a fost dominată copios și la posesie, șuturi pe poartă și impresie generală.

Presa franceză, acidă cu Boloni după ultimele rezultate

Înfrângerea pune și mai multe paie pe foc, după ce Metz a mai încasat multe goluri și etapa trecută. AS Monaco s-a dovedit o rocă tare de spart pentru trupa lui Boloni, care a încasat 5 goluri.

ADVERTISEMENT

Criticat de presa franceză după duelul cu monegascii, Boloni a avut o reacție arogantă la adresa jurnaliștilor. Întrebat cum poate FC Metz să revină pe linia de plutire după eșecul cu Monaco, Boloni a răspuns într-o manieră surprinzătoare: „Cum? Vă zic bună seară, mă ridic și vă pup“.

Fanii lui Metz pare că nu mai au răbdare cu tehnicianul român, căruia i-au strigat demisia în multiple rânduri. Însă, Ladislau Boloni consideră că misiunea de salvare este una dificilă, având în vedere că Metz are cel mai mic buget din Ligue 1. Tehnicianul a mărturisit asta la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cu 6 etape înainte de final, Metz se află înaintea jocului lui Lorient la 5 puncte de primul loc salvator. Programul nu o avantajează deloc pe Metz, care mai are de disputat partide cu Lens, Lille, Rennes sau PSG.

ADVERTISEMENT