Life

Lângă ce româncă celebră a apărut Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur. Totul este acum public

Salman Khan a reușit să pună internetul pe jar cu o imagine alături de o româncă. Cum a reacționat Iulia Vântur la întreaga scenă.
24.01.2024 | 23:51
Langa ce romanca celebra a aparut Salman Khan iubitul Iuliei Vantur Totul este acum public
Salman Khan a pus internetul pe jar cu o imagine alături de o româncă. Sursa foto: Hepta, Instagram
ADVERTISEMENT

Salman Khan și Iulia Vântur formează unul dintre cele mai celebre, dar și longevive cupluri din lumea mondenă. De dragoste, românca noastră a plecat din țară și și-a urmat sufletul pereche, tocmai în India. Însă, se pare că Iulia nu este singura româncă alături de care s-a afișat Salman Khan în ultima vreme.

Salman Khan s-a fotografiat alături de o româncă faimoasă

Salman Khan nu mai are nevoie de prezentări. Este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Bollywood, iar rolurile pe care le-a interpretat sunt cea mai bună carte de vizită pentru el. Deși mereu au roit femeile în jurul său, Salman Khan a pus ochii pe o româncă.

ADVERTISEMENT

De ani buni de zile, Salman Khan și Iulia Vântur trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În ciuda tuturor speculațiilor, relația lor este la fel de solidă ca la început. Drept dovadă, continuă să petreacă timp împreună și să se implice în diverse proiecte.

Anul 2024 a început cu relaxare pentru Iulia și Salman Khan. Așa cum se știe, deja, luna ianuarie este lună în care artiștii au pauză și se bucură de timpul liber. Se pare că această regulă se aplică și în cazul Loredanei Groza.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza este o împătimită a vacanțelor excentrice, iar, de data asta, a decis să profite de ocazie și să viziteze o prietenă bună. Cum au lucrat împreună la PRO TV, Iulia Vântur și Loredana au rămas în relații bune, iar acum au reușit să se revadă.

Loredana Groza s-a revăzut cu Iulia Vântur în India

Loredana Groza a luat-o pe fiica ei și au mers în India, acolo unde i-au vizitat pe Iulia Vântur și pe Salman Khan. Artista s-a bucurat de fiecare colțișor al Indiei și a vrut să profite din plin de timpul liber.

ADVERTISEMENT
loredana groza salman khan
Iulia Vântur și Salman Khan au fost gazdele perfecte pentru Loredana Groza. Sursa foto: Instagram

Iulia a fost un adevărat ghid pentru Loredana Groza. Timp de mai multe zile, iubita lui Salman Khan a însoțit-o pe artistă pentru tot pe unde a vrut să meargă.

Deși a fost departe de casă, Loredana nu a uitat nicio secundă de fanii ei din România. Astfel, ori de câte ori a avut ocazia, a filmat cele mai importante momente din aventura ei în India.

ADVERTISEMENT

Recent, Loredana Groza a postat o imagine cu Salman Khan, cu Iulia Vântur, dar și cu alți prieteni de-ai lor. Artista le-a mulțumit pentru întreaga experiență, semn că vacanța ei a ajuns la final.

Fanii Loredanei au reacționat imediat la pozele postate de Loredana Groza. Artista a primit zeci de complimente din partea internauților care s-au bucurat să o vadă în compania Iuliei Vântur.

ADVERTISEMENT