Sport

Lanţul slăbiciunilor! Israel a deschis scorul în minutul 2 după un şir de erori în defensiva “tricolorilor”

Israel a deschis scorul încă din minutul 2 al meciului cu România. Zahavi a marcat după un şir de erori în defensiva "tricoloră".
18.11.2023 | 22:01
Lantul slabiciunilor Israel a deschis scorul in minutul 2 dupa un sir de erori in defensiva tricolorilor
Lanţul slăbiciunilor! Israel a deschis scorul în minutul 2 după un şir de erori în defensiva "tricolorilor". Sursa: FANATIK
ADVERTISEMENT

România are nevoie de o remiză în meciul cu Israel pentru a merge la Campionatul European din 2024, după o pauză de opt ani. Însă, începutul de meci a fost de coşmar pentru “tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Lanţul slăbiciunilor! Israel a deschis scorul în minutul 2 după un şir de erori

Zahavi a deschis scorul încă din minutul 2 al confruntării de la Felcsut, după un şir de erori în defensiva “tricolorilor. Veteranul Israelului a marcat după un corner venit după o neglijenţă a lui Drăguş, Raţiu fiind nevoit să trimită în corner.

ADVERTISEMENT

Apoi, a venit greşeala lui Puşcaş, Miguel Vitor prelungind din faţa lui spre bara a doua unde a venit singur Zahavi şi a trimis în poarta goală. Un lanţ al erorilor prin care israelienii au deschis scorul.

Moldovan, la un pas de o gafă uriaşă!

Starea de amorţeală a continuat şi câteva minute mai târziu, Horaţiu Moldovan a fost la un pas să o comită. Portarul a pasat direct în gheata lui Khalaili, care din fericire nu a putut finaliza şi totul s-a încheiat cu bine.

ADVERTISEMENT

Israel marchează pentru prima dată în ultimele 9 meciuri înaintea minutului 40, fiind doar pentru a doua oară în aceste preliminarii când deschide scorul, după confruntarea cu codaşa grupei, Andorra.

Eran Zahavi: “Dacă vom învinge România, îi vom face tare fericiți pe fanii noștri”

Pentru Eran Zahavi este ultima şansă de a ajunge la un turneu final şi atacantul a declarat înaintea meciului cu România că este foarte motivat să joace la Euro şi să scrie istorie în tricoul Israelului:

ADVERTISEMENT

”Fiecare jucător visează la aceste clipe, să ajungă la un meci hotărâtor, care pe care! Trebuie să fim concentrați din primul minut până la fluierul de final al arbitrului.

Asta ne obligă pe toți. Răspunderea este uriașă, de la magazioner și până la președintele federației, Shino Zuaretz. Îmi doresc mult să ajung cu naționala la un turneu final.

ADVERTISEMENT

Dacă se va întâmpla, mă retrag de la națională! Dacă vom învinge România, îi vom face tare fericiți pe fanii noștri. Nu mă interesează ce face România și ce pregătește pentru acest meci, știu doar cum ne antrenăm noi”, a spus Zahavi înaintea partidei.

ADVERTISEMENT
4,20 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „1 solist” la meciul România - Elveția