Life

Larisa Drăgulescu se pregătește să devină mamă. Primele imagini cu fosta soție a lui Marian Drăgulescu însărcinată

Larisa Drăgulescu se poate declara o femeie împlinită. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu este însărcinată din nou și e în culmea fericirii.
27.03.2023 | 18:25
Larisa Dragulescu se pregateste sa devina mama Primele imagini cu fosta sotie a lui Marian Dragulescu insarcinata
Larisa Drăgulescu, însărcinată din nou. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Larisa Drăgulescu este însărcinată. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu și-a refăcut viața extrem de repede de la ultimul divorț. Aceasta a anunța în urmă cu aproape o lună de zile că are un nou iubit și iată că acum a venit și vestea cea mare la care mulți nu s-ar fi așteptat.

Larisa Drăgulescu, însărcinată din nou

Într-o postare pe pagina personală de socializare, Larisa Drăgulescu a publicat un video emoționant. Prin intermediul imaginilor, aceasta i-a informat pe fanii săi că se pregătește să devină mamă din nou. Dacă stăm să ne uităm atent la imagini, s-a părea că sarcina este destul de avansată.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Larisa Drăgulescu are o burtică destul de vizibilă semn că știe de ceva timp că va fi mamă. Referitor la tatăl copilului, până acum nu se cunosc prea multe detalii despre noul iubit al său. Pe de altă parte, din imagini observăm că aceasta este extrem de fericită.

Menționăm faptul că au trecut doar cinci luni de la divorțul dintre ea și Bogdan. Și se pare că timpul se pare că a fost de partea Larisei, care a anunțat că este implicată într-o relație recent. Nimeni nu se aștepta însă ca familia vedetei să devină mai numeroasă atât de repede.

ADVERTISEMENT

Pe lângă copilul pe care urmează să îl aducă pe lume însă, Larisa Drăgulescu mai are doi copii din mariajul cu Marian Drăgulescu. Este vorba despre Richard, care i-a urmat de altfel pasiunea tatălui său. Acesta practică gimnastică și are în plan să urmeze acest drum.

Ce afacerea și-a deschis fosta soție a lui Marian Drăgulescu

De cealaltă parte, sora sa, Beatrice, care este mai mare, se confruntă cu probleme de sănătate. Mai exact, la naștere, aceasta a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă. Ulterior, adolescenta a suferit patru operații pentru a putea auzi din nou.

ADVERTISEMENT

Au urmat apoi și alte două intervenții, după ce Beatrice a fost diagnosticată cu o tumoră la nivelul urechii. Chiar și așa însă, cei doi părinți le-au fost constant alături celor doi copii. Aceștia au beneficiat de susținere necondiționată, dar și de sprijin în tot acest timp.

Menționăm că pe lângă faptul că este însărcinată, Larisa Drăgulescu mai are un alt lucru pentru care să fie mândră. Recent, aceasta și-a deschis o afacere în apropierea locuinței sale din Reșița. Este vorba despre un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

Iar conform dezvăluirilor făcute chiar de ea, soția lui Marian Drăgulescu nu se ocupă singură de afacere. Mai exact, aceasta este ajutată de fiica ei. Cele două au urmat un curs da make-up și se ocupă de machiajul clientelor care ajung acolo.

ADVERTISEMENT