Sport

Laszlo Balint cere transferuri după debutul perfect la Universitatea Craiova, 4-1 cu Arminia Bielefeld: „Avem nevoie de întăriri”

Universitatea Craiova s-a impus categoric în fața celor de la Arminia Bielefeld, scor 4-1. Laszlo Balint a remarcat starea de oboseală a elevilor săi, după prima partidă amicală a verii.
26.06.2022 | 22:00
Laszlo Balint cere transferuri dupa debutul perfect la Universitatea Craiova 41 cu Arminia Bielefeld Avem nevoie de intariri
Jucătorii Universității Craiova resimt regimul spartan al lui Laszlo Balint: „Volumul de muncă a fost destul de mare”. sursă foto: UCV Facebook
ADVERTISEMENT

„Știința” a câștigat meciul de verificare împotriva celor de la Arminia Bielefeld, scor 4-1. Laszlo Balint a declarat că jucătorii Universității Craiova au resimțit oboseala acumulată din stagiul de pregătire din Austria în timpul partidei amicale.

Laszlo Balint a pus biciul pe jucătorii Universității Craiova: „Starea de oboseală s-a resimțit”

Tehnicianul Universității Craiova s-a declarat mulțumit de evoluția Universității Craiova în prima partida amicală din cantonamentul. Laszlo Balint a spus că jucătorii „alb-albaștrilor” au resimțit o stare de oboseală în timpul meciului, după primele două săptămâni petrecute în Austria.

ADVERTISEMENT

„Un test reușit, mă bucur pentru reacția băieților. Volumul de muncă a fost destul de mare în primele două săptămâni, iar starea de oboseală s-a resimțit. În testul de astăzi am găsit foarte multe lucruri pe care le-am făcut la antrenamente. Vrem să aducem niște principii ușor schimbate de cele din sezonul trecut, dar acest proces necesită timp”, a spus Laszlo Balint.

Reacția băieților a fost foarte bună, iar jocul de astăzi a fost destul de consistent în foarte multe momente. Nu ne lăsăm entuziasmați de rezultat, mă bucur de interpretarea și atitudinea băieților, pentru că de aici trebuie să plecăm. Îmi doresc să aibă foame de performanță și pentru asta este important fiecare antrenament sau meci amical”, a mai spus antrenorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint este mulțumit de grupul pe care îl are la dispoziție la Universitatea Craiova. Acesta a declarat că jucătorii oltenilor sunt receptivi la indicațiile primite. Tehnicianul formației din Bănie a spus că își propune să îi cunoască mult mai bine din punct de vedere personal pe fotbaliștii „Științei” în acest cantonament.

Jucătorii sunt foarte receptivi, un grup foarte bun. Sper să folosim din plin acest cantonament, pentru implementarea principiilor pe care le dorim și să ne cunoaștem cât se poate de bine. Este o perioadă în care eu trebuie să îi cunosc foarte bine din punct de vedere personal”, a declarat Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint a primit întăriri în cantonamentul din Austria: „Sperăm să intre cât se poate de repede”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Raul Silva, fostul jucător al celor de la Braga, a ajuns în cantonamentul Universității Craiova și va semna cu oltenii. Laszlo Balint a mărturist că un fundaș central a venit în stagiul de pregătire al formației din Bănie.

Avem nevoie de întăriri în zona respectivă (n.r. postul de fundaș central). Este un jucător pe care clubul l-a dorit de mai multă vreme și au existat discuții de mai mut timp. Negocierile nu au fost deloc ușoare, dar totul este bine când se termină cu bine”, a mărturist Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să intre cât se poate de repede, pentru că nu poate intra la nivelul echipei. Sper ca la ora primului meci oficial să fie apt din toate punctele de vedere. Este un jucător cu o calitate foarte bună, care evoluează pe un post unde noi aveam nevoie de întăriri”, a spus antrenorul Universității Craiova.

Jovan Markovic a fost eroul Universității Craiova în primul amical al verii: „Încercăm să câștigăm fiecare meci din cantonament și să facem figuri frumoase în campionat”

Tânărul atacant al „Științei” a marcat două goluri împotriva celor de la Arminia Bielefeld. Jovan Markovic a declarat că se pregătește intens în cantonament, pentru a o ajuta pe Universitatea Craiova să obțină titlul de campionă, după 31 de ani de la ultimul triumf din Liga 1.

„Noi ne pregătim pentru campionat, încercăm să câștigăm fiecare meci din cantonament și să facem figuri frumoase în campionat. Fiecare campionat este un nou început pentru noi și domnul antrenor este de partea noastră, sperăm să facem un campionat bun”, a spus Jovan Markovic.

„Încerc să îmi fac treaba și mă pregătesc în cantonament. Sper să încep campionatul foarte bine și să îmi ajut echipa să câștige. Eu încerc (n.r. la titlul de golgheter), tot timpul îmi doresc să marchez cât mai mult și să îmi ajut echipa. Eu nu mă gândesc la titlul de golgheter, ci titlul de campioană cu Universitatea”, a declarat atacantul Universității Craiova.

„Dacă voi ajunge golgheter va fi un plus pentru mine. Presiune la Universitatea este tot timpul, noi ne dorim foarte mult să câștigăm fiecare meci. Pe mine este o presiune mai tot timpul, pentru că trebuie să îmi ajut echipa în față. Nu mă gândesc la transfer, mă gândesc să joc cât mai mult la Universitatea Crauiova și dau cât mai multe goluri”, a încheiat vârful oltenilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FK Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT