Sport

Laszlo Balint își ceartă jucătorii după U Craiova – Rapid 0-1: ”E al treilea meci în care primim gol la primul șut pe poartă”

Universitatea Craiova rămâne fără victorie în SuperLigă, după trei meciuri disputate. Oltenii au pierdut 0-1 cu Rapid și au încasat gol la primul șut pe poartă al giuleștenilor.
01.08.2022 | 00:00
Laszlo Balint isi cearta jucatorii dupa U Craiova  Rapid 01 E al treilea meci in care primim gol la primul sut pe poarta
Laszlo Balint nu are explicații de ce echipa lui încasează foarte multe goluri la primele șuturi pe poartă ale adversarilor. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova nu au depășit euforia victoriei cu Vllaznia care le-a adus și calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. În SuperLigă au pierdut 0-1 cu Rapid.

Laszlo Balint: ”Dacă avem pretenții nu putem fi vulnerabili în defensivă”

Fotbaliștii de la Universitatea Craiova au controlat în cea mai mare parte derby-ul cu Rapid, dar oltenii au irosit trei ocazii importante de a marca, în prima repriză, iar giuleștenii au dat lovitura, în actul secund, la primul șut pe poarta lui Lazar.

ADVERTISEMENT

”Din cinci meciuri oficiale, în trei am primit gol la primul șut pe poartă al adversarului. Dacă vrem să avem pretenții nu putem afișa această vulnerabilitate defensivă. Nu pot să le reproșez băieților atitudinea, dar acesta este sportul. Există și astfel de zile.

Este un rezultat nemeritat după cum s-au desfășurat ostilitățile, după raportul ocaziilor, după maniera de joc a echipei. Trebuie să ne asumăm această înfrângere.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să fim un pic mai lucizi, am avut și neșansă, bară Roguljic, apoi Paul Pap și Baiaram, ocazii foarte mari din care puteam să marcăm cel puțin un gol”, a explicat Laszlo Balint, la conferința de presă.

Antrenorul Universității Craiova așteaptă altă atitudine a jucătorilor în meciurile care urmează

Săptămâna care vine este una foarte importantă pentru Universitatea Craiova. Joi, trupa lui Laszlo Balint va evolua în deplasare, în Polonia, cu Zorya Luhansk, iar duminică va întâlni rivala locală FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să ne conectăm repede pe ce avem de făcut în Polonia. Am arătat că putem produce un fotbal bun, dar trebuie să fim mai eficienți. Echipa și-a dorit foarte mult, dar Rapid, după ce a înscris, a închis jocul. Au fost și erori tehnice.

Victoriile aduc altă stare de spirit, la fel ca și înfrângerile. Trebuie să vedem ce nu a funcționat și să reacționăm cât mai bine în meciul de joi. Găman s-a accidentat, Ivan a jucat cu injecții, trebuie să gestionăm foarte bine această perioadă.

ADVERTISEMENT

Este o săptămână importantă pentru noi și pentru suporterii noștri, știm acest lucru și suntem conectați și muncim zi de zi pentru a deveni mai buni și mai eficienți”, a mai spus Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 1,65 este cota pentru ”sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT