Sport

Laszlo Balint, revoltat după U Craiova – UTA 2-1: „Penalty mai evident nu poate fi! Sunt atât de dezamăgit”

Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, a acuzat în termeni duri arbitrajul la meciul cu Universitatea Craiova. Mesaj extrem de dur al fostului tehnician al „leilor”.
10.03.2023 | 23:11
Laszlo Balint revoltat dupa U Craiova  UTA 21 Penalty mai evident nu poate fi Sunt atat de dezamagit
UTA termină sezonul regulat pe locul 14 în SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA a fost aproape să dea lovitura pe „Ion Oblemenco” și putea să plece cu minim un punct. Echipa lui Laszlo Balint intră însă în play-out pe loc de baraj. Laszlo Balint, fostul antrenor al oltenilor, s-a dezlănțuit la finalul partidei.

Laszlo Balint tună și fulgeră după înfrângerea în fața Universității Craiova: „Fiecare contact se fluiera împotriva noastră”

Laszlo Balint a fost extrem de nervos la finalul meciului cu Universitatea Craiova și e convins că UTA merita mult mai mult: „Am avut avantaj pe tabelă și am fost egalați mult prea repede și dintr-o naivitate foarte mare. Am avut și neșansă și în ultima vreme avem parte de asta.

ADVERTISEMENT

Șut deviat, bară, dacă mingea doi centrimetri mai jos era gol, plus penalty evident în minutul 92. Sunt atât de dezamăgit și simțim că putem mult mai mult. Am vorbit cu Pășcălău și mi-a zis că portarul l-a prins din spate de picior. Dacă nici asta nu e neregulă atunci nu știu…”, a spus supărat antrenor la Digi Sport.

Antrenorul arădenilor este exasperat de modul în care echipa sa este sancționată de arbitri la orice duel mai tare: „Ne dorim ca fotbalul românesc să crească în intensitate, eu recunosc că antrenez asta, pentru că ne dorim să fim bărbați. Dacă suntem penalizați pentru asta… Absolut fiecare contact se fluiera împotriva noastră pentru că am fost luați la ochi drept o echipă agresivă”.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint: „Măcar să știm să nu mai cer la antrenamente intensitate!”

Laszlo Balint consideră că fragmentarea jocului este una dintre cele mai mari probleme din SuperLiga: „Suntem aproape cel mai jos din Europa la timp de joc. Păi cum să creștem nivelul dacă fluierăm orice? Măcar să știm că așa se întâmplă și nu o să mai cer nici eu la antrenamente intensitate”.

Antrenorul crede că echipa sa trebuia să primească o lovitură de la unsprezece metri în prelungurile partidei: „A spus că de la VAR i-a spus că nu e penalty. Mai evident de atât nu cred că poate fi. Dacă va trebui să ne luptăm împotriva unor astfel de nedreptăți. De-aia avem VAR! Portarul plonjează pe piciorul copilui de 17 ani”.

ADVERTISEMENT

Laszlo Balint: „Consider că ultimele 10-15 minute au fost ale noastre și la ce ocazii am avut meritam mai mult”

Ba, mai mult, din punctul său de vedere, UTA a fost echipa care a controlat finalul de meci: „Consider că ultimele 10-15 minute au fost ale noastre și la ce ocazii am avut cred că meritam mai mult de la acest meci. Repet, o să ne conformăm dacă o să ni se atragă atenția că suntem prea agresivi.

Sunt atât de dezamăgit, e a doua deplasare consecutivă când simțim efectiv că merităm mai mult. Nu știu cum ar fi putut să simuleze, pentru că era cu spatele la portar. Nu avea cum să vadă că se întâmplă ceva.

ADVERTISEMENT

Dacă nici asta nu e o neregulă, înseamnă că trebuie să schimbăm regulile. Lumea ne-a luat la ochi că suntem o echipă foarte agresivă și că jucăm foarte tare. Suntem blamați pentru chestia asta”.

ADVERTISEMENT