Sport

Laszlo Balint, supărat după U Craiova – Sepsi 2-2: „Nu am reușit să gestionăm ultimele 20 de minute. N-avem timp de lamentări”

Laszlo Balint a fost supărat după remiza Universității Craiova pe teren propriu împotriva lui Sepsi, scor 2-2, însă este încrezător pentru următoarele meciuri.
16.07.2022 | 00:16
Laszlo Balint suparat dupa U Craiova  Sepsi 22 Nu am reusit sa gestionam ultimele 20 de minute Navem timp de lamentari
Laszlo Balint, supărat după U Craiova - Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul oltenilor se simte lipsit de noroc după ce Universitatea Craiova a condus cu 2-0 până în minutul 73, când Damașcan a redus din diferență.

Laszlo Balint, supărat după U Craiova – Sepsi

Laszlo Balint a fost supărat după remiza Craiovei pe teren propriu cu Sepsi, scor 2-2, covăsnenii reușind să revină pe finalul meciului. Mai mult decât atât, oltenii au jucat și în 10 oameni după ce Sepsi a egalat și a fost la un pas să piardă meciul la ultima fază a partidei.

ADVERTISEMENT

Nu am reușit să gestionăm ultimele 20 de minute, din păcate nu am reușit să blocăm aceste faze. Din păcate da, e o contuzie care îl va ține departe de teren câteva zile pe Roguljic.

Nu avem timp să ne lamentăm, vin tare următoarele meciuri și trebuie să fim pregătiți. Așa este, eu nu stăpânesc detaliul ăsta, dar odată ce ai luat gol, nu cred că se mai impunea și eliminarea jucătorului”, a mai spus Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

„Gustavo e omul meciului azi, vedem ce se va întâmpla în următoarele zile!”

Asta a fost decizia, nu comentez, trebuie să ne obișnuim cu lipsa lui Mateiu din următoarele etape. Vom face și rotări în echipă.

Gustavo e omul meciului, vedem ce se va întâmpla în următoarele zile. Mirko e un portar care a fost foarte important în ultima perioadă pentru Craiova, a venit această oportunitate și îi mulțumim pentru ce a făcut pentru clubul nostru.

ADVERTISEMENT

Raul Silva va intra, el se pregătește, poate va intra chiar din următorul meci”, a continuat Laszlo Balint.

Noi avem încredere în Koljic, să ne aducem aminte de forma lui dinainte de accidentare, el încă mai resimte anumite dureri unde a fost operat, dar are o atitudine bune, strânge din dinți și vom vedea munca lui transformată în goluri.

ADVERTISEMENT

Mitriță e un jucător foarte important, dar nivelul financiar nu ne permite să-l aducem înapoi. Ar fi un mare plus pentru noi, dar nu ne permitem să sperăm la acest lucru, pentru că din punct de vedere financiar e greu de adus.

Sunt discuții, vor mai veni jucători în următoarea perioadă, dar trebuie să vină jucători de calitate”, a mai spus antrenorul Craiovei.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 3,70 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT