Sport

Ștefănescu la FCSB?! „Dacă-l ia, nu-l mai bate nimeni pe Gigi Becali”. Exclusiv

Dumitru Dragomir este de părere că dacă Gigi Becali îl ia pe Marius Ștefănescu la FCSB, vicecampioana României va fi de neoprit.
30.08.2023 | 15:25
Stefanescu la FCSB Dacal ia nul mai bate nimeni pe Gigi Becali Exclusiv
Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gigi Becali să-l ia pe Ștefănescu la FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a analizat la emisiunea „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ” o posibilă venire a lui Marius Ștefănescu la FCSB, îndemnându-l pe Gigi Becali să insiste pentru aducerea jucătorului lui Sepsi.

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gigi Becali să-l ia pe Ștefănescu la FCSB

Dumitru Dragomir a vorbit la „MAXPROFEȚIILE LUI MIITCĂ” despre Marius Ștefănescu, pe care îl consideră un fotbalist valoros, motiv pentru care îl sfătuiește pe Gigi Becali să-l ia la FCSB.

ADVERTISEMENT

Fostul șef al LPF este de părere că vicecampioana României ar fi imbatabilă dacă l-ar avea în lot și pe Marius Ștefănescu: Dacă îl ia pe Ștefănescu la FCSB, Gigi e băiat deștept.

Aici în emisiune am spus că dacă Gigi vrea să facă un transfer bun îl ia pe Ștefănescu. N-ai văzut ce capacitate de efort are, e țeapăn pe picioare”.

ADVERTISEMENT

„Are moral de competiție mare!”

Ce bun este Ștefănescu! Lovește bine mingea cu stângul, cu dreptul. Nu prea dă cu capul, dar e bun. Are moral de competiție mare, cum spun eu.

Craiova lui Rotaru, la meciuri tari, clachează, n-au moral de competiție mare. Dacă FCSB îl ia pe Ștefănescu, nu are nicio problemă, ia titlul. Jur!”, a continuat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Face mijlocul terenului atât de tare, el știe cu mingea, nu doar aleargă și dă gol. E cel mai bun pe postul lui! Dacă îl ia și pe ăsta, FCSB nu mai pierde cu nimeni”, a mai spus Dumitru Dragomir, la „MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

În actualul sezon, Marius Ștefănescu a jucat 10 meciuri pentru Sepsi, în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol, dar a oferit trei pase decisive pentru colegii săi.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Mitica Dragomir, INCANTAT de MUTAREA lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT