Sport

Laszlo Dioszegi, ultimatum pentru fotbaliștii lui Sepsi: „Dacă nu se schimbă, nu va mai plăti antrenorul”

Laszlo Dioszegi a avut un ultimatum pentru fotbaliștii lui Sepsi, transmițându-le că trebuie să se schimbe, altfel vor fi dați afară.
30.11.2023 | 23:15
Laszlo Dioszegi ultimatum pentru fotbalistii lui Sepsi Daca nu se schimba nu va mai plati antrenorul
Laszlo Dioszegi, ultimatum pentru fotbaliștii lui Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor vrea mult mai multă liniște la echipă și este pregătit să facă orice pentru a obține, chiar dacă trebuie să recurgă la măsuri drastice, spunând că nu va mai plăti antrenorul dacă fotbaliștii refuză să-și schimbă atitudinea.

Laszlo Dioszegi, ultimatum pentru fotbaliștii lui Sepsi

Laszlo Dioszegi le-a dat un ultimatum fotbaliștilor lui Sepsi, spunând că prin venirea lui Bernd Storck își dorește mai multă liniște la echipă și dacă jucătorii nu se vor schimba, ei vor fi următorii schimbați, nu tehnicianul:

ADVERTISEMENT

„Nu a venit pe un salariu cum își imaginează lumea, e mai mult un salariu modic. Mai avem 13 etape, el are un trecut bun la fotbal și cred că vom face rezultate bune.

Sper să avem puncte mai multe decât până acum. Îi mulțumesc domnului Ciobotariu și staff-ului. Nu a fost ușor să aibă un parcurs bun în preliminariile Conference League și ne-a adus o Supercupă.

ADVERTISEMENT

Au fost probleme, unii jucători au făcut o atmosferă negativă la club. Dacă nu se schimbă, vor pleca jucătorii de acum înainte. Le-am spus și jucătorilor că antrenorii nu vin aici pentru a face prietenii, ci pentru a face muncă.

„Din păcate jucătorii se acuză între ei!”

„Am vorbit cu domnul Ciobotariu și mi-a spus că 99% nu merge la o echipă din România, ci la una din afară. Prânzul și cina vor fi luate împreună, telefonul va fi lăsat undeva în momentul în care ajung la stadion.

ADVERTISEMENT

Din păcate, unii îi acuză pe alții! Am auzit că românii noștri vorbesc despre străini și că străinii dau vina pe români. Adevărul e undeva la mijloc”, a continuat Laszlo Dioszegi, la TV DigiSport.

„Cu Ștefănescu e încheiată povestea, în iarnă vedem dacă facem schimbări sau nu. Domnul Storck a spus că nu e interesat de vârsta jucătorilor, ci de felul în care se vor prezent aceștia. Va fi o concurență acerbă pe loc.

ADVERTISEMENT

Ăsta e bugetul nostru, cu ăsta defilăm, pentru noi e un succes. Noi nu ne comparăm cu echipe gigantice precum FCSB sau Cluj. Cu salariile și bugetul nu avem cum să aspirăm la lucruri mari”, a mai spus patronul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT