Life

Laura Brumă, piesă dedicată Ucrainei: ”S-au adunat prea multe sentimente în sufletul meu”

Laura Brumă, fostă ”Vass”, a lansat o melodie în limba engleză, dedicată ucrainenilor. Piesa transmite un mesaj emoționant pentru țara invadată de Rusia.
06.03.2022 | 16:14
Laura Bruma piesa dedicata Ucrainei Sau adunat prea multe sentimente in sufletul meu
ADVERTISEMENT

Laura Brumă a lansat de curând o piesă pentru refugiații ucraineni. Melodia este în limba engleză și, totodată, este pentru prima oară când artista cântă astfel.

Laura Brumă, piesă în limba engleză pentru refugiații ucraineni

Laura Brumă se declară afectată de războiul care are loc în Ucraina și a simțit nevoia să interpreteze o melodie, intitulată ”Ukraine”, cu versuri emoționante. ”S-au adunat prea multe sentimente în sufletul meu”, spune cântăreața.

ADVERTISEMENT

De altfel, solista a mărturisit că prin noul ei cântec speră să îi poată încuraja pe vecinii noștri. Prin melodia în limba engleză Laura Brumă vrea ca mai multă lume să-i înțeleagă mesajul.

”Nu m-am gândit prea mult la această piesă, s-au adunat prea multe sentimente în ultimele zile în sufletul meu. Am simțit nevoia să cânt, să încurajez acești oameni, să contribui cumva…

ADVERTISEMENT

E un mesaj motivațional, dacă aș putea să-l numesc așa, însă nu știu dacă-i cel mai potrivit. Românii sunt destul de emoționați și am primit un feedback pozitiv, dar este multă emoție într-adevăr.

Este și pentru prima oară când cânt în limba engleză, dar m-am gândit că așa este cel mai bine, ca să înțeleagă toată lumea mesajul”, a spus Larua Brumă pentru site-ul WOWbiz.ro

ADVERTISEMENT

În melodie, Laura Brumă vorbește despre atacurile rușilor în Ucraina, despre cum mulți civili și-au pierdut casele, dar și despre cum mulți copii rămân pe drumuri și întreabă de părinții lor. De asemenea, Laura Brumă îi numește ”frați” pe refugiați.

Rusia și Ucraina, în a 11-a zi de război

Rusia și Ucraina se află acum în a 11-a zi de război. Vladimir Putin continuă lupta și nu pare a-și retrage trupele prea curând…

ADVERTISEMENT

Luni, cele două țări vor purta noi negocieri pe tema războiului. Va fi pentru a treia oară când delegații rusești și ucrainene vor încerca să ia o decizie, prin care să pună capăt conflictului. Între timp, sute de ucraineni vin zilnic în România.

ADVERTISEMENT