Life

Laura Cosoi, mesaj disperat pe social media: ”Să fie un om blând, bun și de încredere”

Laura Cosoi, postare neașteptată pe Internet. Ce le-a cerut actrița urmăritorilor săi. Vedeta are nevoie de o mână de ajutor.
15.09.2023 | 19:00
Laura Cosoi mesaj disperat pe social media Sa fie un om bland bun si de incredere
Laura Cosoi, postare neașteptată pe Internet. Ce le-a cerut actrița urmăritorilor săi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a distribuit un mesaj disperat pe social media. Fosta iubită a lui Smiley a anunțat că este în căutarea unei persoane care să fie „un om blând, bun și de încredere” și care să lucreze mai multe ore.

Laura Cosoi, postare neașteptată pe Internet. Ce le-a cerut actrița urmăritorilor săi

Laura Cosoi a făcut în urmă cu puțină vreme o postare neașteptată pe Internet. Ce le-a cerut actrița urmăritorilor săi i-a luat prin surprindere pe toți pentru că nu este genul de persoană care să apeleze la astfel de anunțuri.

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă nu a precizat dacă are nevoie de cineva pentru casa sa sau pentru o rudă apropiată. De asemenea, artista are câteva calități pe care le caută la această persoană care să fie infirmieră pe timp de noapte.

„Știu că nu vă obișnuiesc cu astfel de anunțuri, dar aș avea nevoie, cât de repede de o infirmieră la domiciliu pe timp de noapte! Să fie un om blând, bun și de încredere!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi și motivul pentru care nu are bonă

Laura Cosoi și partenerul de viață, Cosmin Curticăpean, sunt părinții a trei fete frumoase și delicate pe care le cresc singuri, fără a beneficia de ajutor permanent. De asemenea, blondina nici nu vrea să audă de bonă.

Îndrăgita actriță din serialul La Bloc a explicat care este motivul pentru care a luat această decizie chiar dacă nu este foarte ușor cu programul și activitățile celor mici. Vedeta consideră că nu este deloc depășită de situație.

ADVERTISEMENT

„E complicat să lași pe cineva în familia ta. În momentul ăsta, noi avem pe cineva care ne ajută în fiecare zi în casă, la curățenie, însă în continuare nu avem o bonă pentru copii, dar da, dacă e nevoie, mai vin bunicii și ne ajută.

Totuși, noi ne ocupăm exclusiv de ele, în sensul că, bunicii fiind plecați, normal că nu putem să ieșim în oraș seara împreună. Vin bunicii pentru că altfel nu are cine să culce copiii.

ADVERTISEMENT

Considerăm că faptul că noi le-am crescut și ne-am ocupat exclusiv de ele e un beneficiu foarte mare în evoluția lor și în relația pe care le-am creat-o”, a mărturisit la un moment dat Laura Cosoi pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: