Life
notix pixel id

Laura Cosoi, mesaj emoționant, la un an de la moartea tatălui ei: „Mă simt copleșită”

Laura Cosoi a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la aproape un an de când tatăl ei și-a pierdut viața.
25.10.2021 | 11:39
Laura Cosoi, mesaj emoționant, la un an de la moartea tatălui ei: „Mă simt copleșită”
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a postat un mesaj emoționant, la un an de când și-a pierdut tatăl. Vedetei îi este foarte dor de Marius Cosoi, iar anxietatea cauzată de pandemie o face să se gândească și mai mult la părintele ei.

Laura Cosoi, mesaj emoționant, la un an de la moartea tatălui ei:

Laura Cosoi a fost devastată după moartea tatălui ei, iar dorul nu a trecut nici acum. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, blondina a declarat că este foarte anxioasă din cauza pandemiei. Faptul că sunt atâtea persoane bolnave în jurul ei îi provoacă neliniște.

Marius Cosoi s-a stins din viață în toamna anului 2020, după ce a fost răpus de coronavirus. Bărbatul suferea și de diabet, lucru care i-a agravat starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

Viața actriței s-a schimbat foarte mult de când și-a pierdut tatăl. Laura Cosoi își dorește foarte mult să aibă viața de dinainte, fără grija că s-ar putea îmbolnăvi din cauza virusului SARS – CoV — 2. Contextul pandemiei o face să se gândească și mai mult la tatăl ei.

„În perioada asta sunt tare anxioasă. Pur și simplu, în jurul meu sunt mulți oameni bolnavi, chinuiți, încercați. Oricât de optimistă sunt mă simt copleșită de vremurile în care trăim. Am încercat să îmi rezum viața la strictul necesar.

ADVERTISEMENT

Îmi cântăresc foarte bine programul în așa fel încât să nu ies din casă decât dacă este musai, amân filmări și interviuri, încerc să mă descurc cum pot cu resursele proprii. Și totuși ce perioada tulbure…

Dacă vorbesc cu cineva la telefon și tușește mă alarmez, dacă strănută cineva în preajma mea îmi țin respirația, dacă își dă jos masca să își șteargă nasul mă dau în spate doi metri. Va trece, știu! Doar că mi se pare că nu suntem mai bine ca anul trecut, ba mai rău. Și totuși a trecut un an…

ADVERTISEMENT

Aș vrea să ne reluăm viețile fără griji, să pot lua oamenii dragi în brațe și să nu mă mai uit la filme întrebându-mă de ce nu poarta măști?! Va fi bine, dar prețul plătit nu este unul mic.

Mă gândesc la toți cei care sunt încercați în aceasta perioadă și le sunt alături! Mie îmi este dor de tata. Foarte dor”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi, distrusă de moartea tatălui ei

Laura Cosoi a dezvăluit că aprinde des lumânări în memoria tatălui ei și că fiica ei cea mare, Rita, întreabă mere de bunicul ei. Vedeta a mai spus că legătura dintre Rita și Marius Cosoi nu se va rupe niciodată.

„Aprind lumânări în casă și Rita spune că sunt pentru bunicul Marius. Tot timpul e prezent în viața noastră și mergem înainte.

ADVERTISEMENT

Mergem la Doamne-Doamne duminica și ne rugăm pentru noi și pentru el”, a declarat Laura Cosoi pentru cancan.ro, în urmă cu câteva săptămâni.

Blondina a mai spus că și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu tatăl ei și că îi este greu și acum să se împace cu ideea că el nu mai este.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri