Life

Laura Giurcanu de la Survivor România, magnet pentru bărbați. Cu cine s-a iubit Faimoasa

Laura Giurcanu de la Survivor România este renumită pentru activitatea din social media, dar și prin prisma relațiilor sentimentale pe care le-a avut de-a lungul anilor.
19.01.2022 | 17:09
Laura Giurcanu de la Survivor Romania magnet pentru barbati Cu cine sa iubit Faimoasa
Laura Giurcanu de la Survivor România, iubiți. Cu cine a avut relații Faimoasa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Faimoasa din Republica Dominicană este un magnet pentru bărbați. Blondina s-a iubit cu nume importante din showbiz-ul autohton, printre care se numără prezentatori sau artiști.

Influencerița în vârstă de 25 de ani este o femeie atrăgătoare, cu forme apetisante și lipsită de inhibiții, lucru care i-a adus foarte mulți pretendenți.

ADVERTISEMENT

Alex Târnovan, fost fotbalist al FCSB, este unul dintre tinerii cu care Laura Giurcanu de la Survivor România a format un cuplu. Povestea de dragoste a durat câteva luni.

Laura Giurcanu de la Survivor România, iubiți. Cu cine a avut relații Faimoasa

Laura Giurcanu a avut o relație sentimentală și cu Matei Dima, cunoscut în mediul virtual ca BRomania. Totul s-ar fi consumat în urmă cu mai bine de 6 ani. În prezent, Faimoasa de la Survior România și producătorul se declară prieteni apropiați.

ADVERTISEMENT

În aceeași perioadă, blondina ar fi avut o aventură și cu prezentatorul Dani Oțil. Vloggerița a fost îndrăgostită și de Cuza de la Noaptea Târziu, care a mărturisit recent că femeile cu părul blond sunt preferatele sale, dovadă că s-a iubit și cu Ramona Olaru.

Escapadele tinerei din jungla dominicană nu se opresc aici. Faimoasa a avut schimburi de mesaje cu Bogdan Stelea, dar și cu Ilie Dumitrescu, care ar fi vrut o relație cu influencerița.

ADVERTISEMENT

Un alt fotbalist care avea sentimente pentru Laura Giurcanu este Andrei Radu, portar al naționalei de fotbal, care la momentul respectiv se iubea cu Ștefania Ivănescu, cea mai bună prietenă a vedetei.

Laura Giurcanu, despărțire de logodnic. Ce a fost motivul Faimoasei de la Survivor România

Ultima relație sentimentală pusă la tapet este cea cu Cezar Bitlan, un tânăr cu care Laura Giurcanu a trăit cele mai intense sentimente timp de 3 ani. Cei doi ajunseseră să se logodească.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină de la Survivor România susține că relația era una toxică, de aici și faptul că s-a ajuns la infidelitate. Cezar a fost cel care a călcat strâmb.

„Relația cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri pe care noi n-am știut să le umplem, n-am știut să manageriem diferențele dintre noi.

Această relație ajunsese să fie toxică și greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.

Oamenii au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă. 

Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, declara Laura Giurcanu în urmă cu câteva luni, potrivit kfetele.ro.

ADVERTISEMENT