Sport

Laurențiu Reghecampf, dorit de fani la FCSB: ”Dacă patronul îl sună, omul se urcă în primul avion”

FCSB este sub conducerea interimară a lui Mihai Pintilii după plecarea lui Nicolae Dică, dar fanii își doresc ca pe banca tehnică să revină Laurențiu Reghecampf.
07.11.2022 | 19:35
Laurentiu Reghecampf dorit de fani la FCSB Daca patronul il suna omul se urca in primul avion
FCSB este sub conducerea interimară a lui Mihai Pintilii după plecarea lui Nicolae Dică, dar fanii își doresc ca pe banca tehnică să revină Laurențiu Reghecampf. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

De altfel, noua ediție a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță cu o nouă exclusivitate. Aceea că tehnicianul lui Neftci Baku insistă să revină pe banca ”roș-albaștrilor”.

Fanii FCSB îl vor antrenor pe Laurențiu Reghecampf

Horia Ivanovici a dezvăluit în cadrul emisiunii că Laurențiu Reghecampf face presiuni uriașe să se întoarcă la FCSB, echipă pe care a mai condus-o în două mandate: 2012-2014 și 2015-2017. Cu Reghe la timonă, ”roș-albaștrii” au cucerit două titluri, o Supercupă a României și o Cupă a Ligii.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a admis faptul că fanii vicecampioanei României susțin întoarcerea lui Laurențiu Reghecampf și îi transmite patronului Gigi Becali că și antrenorul ar dori acest lucru.

”Așteptăm decizia patronului, dar poate se gândește și la Reghe. Din punctul nostru de vedere, e varianta care ne asigură că ne vom lupta cu șanse serioase la titlu. Eu mai discut uneori cu el. Dacă patronul îl sună, omul se urcă în primul avion și vine să preia echipa”, a declarat Mustață, pentru playsport.ro.

ADVERTISEMENT

Mustață a mai încercat să-l aducă pe Reghe la FCSB

În vară, Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova și a încercat să forțeze o revenire la FCSB. FANATIK a scris atunci în exclusivitate faptul că tehnicianul ar fi discutat în acest sens este Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord.

Reghe are o relație excelentă cu fanii FCSB, iar Mustață a anunțat în mai multe rânduri că și-ar dori ca acesta să revină pentru un al treilea mandat. De altfel, antrenorul de 47 de ani l-a sunat în vară pe liderul Peluzei Nord încurajat chiar de o declarație pe care acesta din urmă a dat-o și în care și-a exprimat dorința ca Reghe să se întoarcă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gheorghe Mustață a mai avut o tentativă de a forța revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB în toamna lui 2020. Atunci, tehnicianul tocmai se despărțise de Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Toni Petrea fusese numit de câteva luni ca principal la FCSB și se anticipa atunci o refacere a echipei cu Reghe.

Pintilii nu e pregătit să devină principal

În prezent, Reghecampf se află sub contract cu azerii de la Neftci Baku, înțelegerea urmând să expire în 2024. Totuși, Reghe ar putea pleca mai devreme din Azerbaidjan, având în vedere rezultatele proaste din acest sezon. Neftci a ratat calificarea în grupele Conference League, iar în campionat este pe locul 3, la zece puncte în spatele liderului Qarabag.

ADVERTISEMENT

Interimarul Mihai Pintilii a afirmat că nu vrea să rămână în funcţia de ”principal” al echipei şi aşteaptă cât mai rapid un antrenor la echipă. Fostul mijlocaș a recunoscut faptul că nu este încă pregătit să ajungă antrenor principal cu acte în regulă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.50 este cota pentru „1 solist sau nu marchează ambele echipe” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT