Sport

Laurențiu Reghecampf nu concepe altceva decât o victorie în Universitatea Craiova – FCSB: „Suntem «all in»! Pentru play-off, este cel mai important meci!”. Video

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul principal de la Universitatea Craiova, a vorbit despre importanța pe care derby-ul cu FCSB o are pentru echipa sa.
06.05.2022 | 17:20
Laurentiu Reghecampf nu concepe altceva decat o victorie in Universitatea Craiova  FCSB Suntem all in Pentru playoff este cel mai important meci Video
Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul principal de la Universitatea Craiova, a vorbit despre importanța pe care derby-ul cu FCSB o are pentru echipa sa
ADVERTISEMENT

Partida Universitatea Craiova – FCSB, care contează pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, va avea loc duminică, la ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Laurențiu Reghecampf nu concepe altceva decât o victorie în Universitatea Craiova – FCSB

Laurențiu Reghecampf susține că meciul cu FCSB este unul capital pentru echipa sa, în privința luptei la titlul de campioană. Totodată, acesta spune că își dorește ca elevii săi să obțină o victorie, deși este conștient că adversarul este unul de calibru.

ADVERTISEMENT

„Va fi un meci dificil. În conjunctura de față, cred că e cel mai important meci, pentru că, după rezultatul de duminică seară, cu siguranță vom ști foarte multe lucruri.

Deci, pentru play-off, cred că meciul acesta este cel mai important. Cred că echipa, care va avea parte de cele mai puține greșeli, atât tehnice, cât și individuale, va câștiga meciul de duminică seară.

ADVERTISEMENT

Baiaram este în regulă, s-a antrenat. Mai sunt câțiva jucători care au avut anumite probleme după meciul cu Voluntari. Dar mai avem în două zile și sper ca, până la ora meciului, să nu avem probleme.

Noi suntem «all in». Ne dorim să intrăm în această săptămână cu o victorie împotriva celor de la FCSB. În același timp, nici Cupa nu este de lăsat la o parte”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Paul Papp: „Noi vrem să atacăm locul 2”

„Cred că ne așteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe valoroase. Noi vrem să atacăm locul 2. Sperăm să facem un joc bun și să luăm toate cele trei puncte.

Eu cred că numărul mare de suporteri o să ne motiveze. Ne plac meciurile astea cu suporteri în tribună. Mie nu-mi place să joc fără suporteri, parcă n-am tragere”, a spus și Paul Papp.

ADVERTISEMENT

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 3 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 45 de puncte obținute.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,67 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT