Sport

Laurenţiu Reghecampf, ovaţionat de suporterii celor de la FCSB: “Nu vi se pare normal? Lucrurile pe care le-am făcut eu la Steaua…”

Laurenţiu Reghecampf s-a întors pe Arena Naţională din postură de adversar al celor de la FCSB. Fanii roş-albaştrilor l-au ovaţionat pe antrenorul cu cele mai bune rezultate în ultimele două decenii la FCSB.
04.04.2022 | 13:36
Laurentiu Reghecampf ovationat de suporterii celor de la FCSB Nu vi se pare normal Lucrurile pe care leam facut eu la Steaua
Laurenţiu Reghecampf şi fanii celor de la FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a jucat primul meci din postură de adversar pe terenul celor de la FCSB. Întoarcerea lui “Reghe” pe Arena Naţională a fost primită cu aplauze de cei 25.000 de fani prezenţi la derby-ul cu Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf, ovaţionat de suporterii celor de la FCSB: “Nu vi se pare normal?”

Peluza FCSB i-a scandat numele la începutul meciului, iar tehnicianul Universităţii Craiova a răspuns cu aplauze. Chiar dacă roş-albaştrii au dominat meciul, Reghe şi-a învins fosta echipă, oltenii având o precizie aproape de perfecţiune: trei şuturi pe poartă, două goluri.

ADVERTISEMENT

La finalul confruntării, Laurenţiu Reghecampf a spus că este un lucru normal să fie primit cu aplauze de fanii FCSB, având în vedere performanţele extraordinare pe care le-a realizat în primul său mandat la echipă:

“Nu vi se pare normal? Lucrurile pe care le-am făcut eu la Steaua, FCSB, pentru mine tot Steaua este, nu avem cum să le uităm. O calificare în grupele Champions League, avem o calificare în primăvara europeană, avem campionate câştigate.

ADVERTISEMENT

“N-avem cum să uităm momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună”

Am pierdut în ultimele două sezoane în care am fost aici două campionate la mustaţă, ca să zic aşa. Vă daţi seama că aceste lucruri nu se pot uita. Întotdeauna această echipă pentru mine va… şi oamenii care lucrează aici şi jucătorii care au lucrat cu mine.

N-avem cum să uităm momentele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Sunt antrenorul Universităţii Craiova, încerc să îmi fac datoria cât mai bine, dar cred că este normal”, a spus Reghe la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT

Promisiune pentru fanii “Ştiinţei”: “Deocamdată la Craiova nu am câştigat nimic. Urmează să o fac”

Antrenorul Universităţii Craiova le-a făcut o promisiune fanilor olteni şi este sigur că dacă va avea un parcurs de succes cu echipa din Bănie, va fi primit cu aceleaşi ovaţii pe “Ion Oblemenco”:

“Dacă o să am acelaşi parcurs şi cu Universitatea Craiova, cu siguranţă că şi suporterii Universităţii o să mă aplaude şi dacă sunt şi dacă nu sunt antrenorul lor. Deocamdată la Craiova nu am câştigat nimic. Urmează să o fac”, a spus Reghe la final.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul cu cele mai importante rezultate la FCSB în ultimele două decenii!

Laurenţiu Reghecampf a preluat FCSB în anul 2012 şi a reuşit să câştige două titluri de campion în Casa Pariurilor Liga 1. A dus echipa până în optimile de finală ale Europa League în sezonul 2012-2013.

Este ultimul antrenor care a calificat o echipă din România în grupele Champions League. La începutul sezonului 2013-2014, FCSB elimina Legia Varşovia în play-off şi era ultima formaţie românească ce participă în grupe.

A plecat în 2014 la Al Hilal. În decembrie 2015 a revenit pe banca celor de la FCSB, însă nu a mai avut rezultatele din primul mandat. A încheiat pe locul doi în sezonul 2015-2016 şi 2016-2017, la finalul căruia a plecat la Al Wahda.

  • 4 trofee a câştigat Laurenţiu Reghecampf cu FCSB
  • 2013 este anul în care a fost votat antrenorul anului în România

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Voluntari: 3,40 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT