Sport

Surpriză pentru jucătorii Universității Craiova! Laurențiu Reghecampf i-a dus la restaurant și le-a făcut un anunț neașteptat. Exclusiv

FANATIK a aflat că jucătorii Universității Craiova s-au întors astăzi, 7 septembrie, de la Poiana Brașov, acolo unde au avut cantonament, deși revenirea trebuia să aibă loc, inițial, pe 11 septembrie.
07.09.2021 | 16:41
Surpriza pentru jucatorii Universitatii Craiova Laurentiu Reghecampf ia dus la restaurant si lea facut un anunt neasteptat Exclusiv
Surpriză pentru jucătorii Universității Craiova! Laurențiu Reghecampf i-a dus la restaurant și le-a făcut un anunț neașteptat. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 6 din Liga 1, cu 12 puncte obținute după șapte meciuri jucate.

Formația olteană o va întâlni, acasă, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, în următoarea etapă de Liga 1. Partida se va juca luni, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, surpriză pentru jucătorii Universității Craiova

FANATIK a aflat că Laurențiu Reghecampf le-a făcut o surpriză jucătorilor olteni, în cantonamentul de la Poiana Brașov. Mai exact, luni seară, Laurențiu Reghecampf i-a dus, pe fotbaliștii Universității Craiova, la un restaurant și i-a anunțat că, marți, vor reveni în Bănie, deși cantonamentul era programat să se încheie pe 11 septembrie. La masă, s-a aflat și patronul Mihai Rotaru.

În plus, Laurențiu Reghecampf le-a oferit, elevilor săi, două zile libere, până joi.

Universitatea Craiova a câștigat amicalul cu Metaloglobus

Universitatea Craiova a disputat o singură partidă amicală, în cantonamentul de la Poiana Brașov, contra celor de la Metaloglobus. Oltenii s-au impus cu scorul de 2-0, iar golurile au fost marcate de Lyes Houri și Atanas Trică.

ADVERTISEMENT

Golul lui Lyes Houri este unul important, având vedere că a venit la prima apariție în tricoul Universității Craiova. Împrumutul acestuia de la Mol Fehervar, din acestă vară, a fost anunțat, în exclusivitate, de FANATIK.

„Am auzit de interesul Universității Craiova de la agentul meu. Știam clubul, am jucat cu Viitorul în Bănie.

ADVERTISEMENT

A fost o oportunitate bună să vin aici. Am venit să dau tot ce e mai bun pentru această echipă, să câștig trofee aici, acesta este obiectivul meu. Știu că Universitatea Craiova este un club important în România. 

Sper să impresionez la Craiova. Cred că am o tehnică bună și sper să le fac pe plac suporterilor și echipei. Sper să ajut echipa să câștigăm. Îmi amintesc când am jucat cu Viitorul aici.

ADVERTISEMENT

A fost foarte frumos, suporterii sunt fantastici. Consider că Universitatea Craiova are cel mai frumos public din țară, iar stadionul este incredibil”, a spus Houri, în momentul prezentării la echipa din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „ambele echipe nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT